S shelon Femtopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Copenhagen Flames dağıldı mı? Stickerların uzun vadede yapacağı hareket düşünceleriniz nelerdir?
TheHypesTR Kilopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 955 Çözümler 35 2 Mayıs 2023 #2 shelon dedi: Copenhagen Flames dağıldı mı? Stickerların uzun vadede yapacağı hareket düşünceleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Evet, maalesef iflas basvurusunda bulundular. Ben 2 tane sticker aldim degerlenmezse de AK-47'ye yapıştırırım diye aldim. Copenhagen Flames files for bankruptcy The Danish organization that served as a pipeline for upcoming talent is no more. www.hltv.org
shelon dedi: Copenhagen Flames dağıldı mı? Stickerların uzun vadede yapacağı hareket düşünceleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Evet, maalesef iflas basvurusunda bulundular. Ben 2 tane sticker aldim degerlenmezse de AK-47'ye yapıştırırım diye aldim. Copenhagen Flames files for bankruptcy The Danish organization that served as a pipeline for upcoming talent is no more. www.hltv.org
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 shelon dedi: Copenhagen flames dağıldı mı? Stickerların uzun vadede yapacağı hareket düşünceleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Dağıldı iflas belgesi verdiler ben şu an stickerları almaya çalışıyorum.
shelon dedi: Copenhagen flames dağıldı mı? Stickerların uzun vadede yapacağı hareket düşünceleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Dağıldı iflas belgesi verdiler ben şu an stickerları almaya çalışıyorum.
C CR4X28 Centipat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #4 TheHypesTR dedi: Evet, maalesef iflas basvurusunda bulundular. Ben 2 tane sticker aldim degerlenmezse de AK-47'ye yapıştırırım diye aldim. Copenhagen Flames files for bankruptcy The Danish organization that served as a pipeline for upcoming talent is no more. www.hltv.org Genişletmek için tıkla... 71 tane aldım :/
TheHypesTR dedi: Evet, maalesef iflas basvurusunda bulundular. Ben 2 tane sticker aldim degerlenmezse de AK-47'ye yapıştırırım diye aldim. Copenhagen Flames files for bankruptcy The Danish organization that served as a pipeline for upcoming talent is no more. www.hltv.org Genişletmek için tıkla... 71 tane aldım :/
TheHypesTR Kilopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 955 Çözümler 35 2 Mayıs 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Vefalı sporcularmış :/
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Vefalı sporcularmış :/
YunusEmredayss Femtopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #6 Steam cüzdanında 28 TL vardı, 7 tane aldım sticker.