D dewilboyz Megapat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 341 Çözümler 2 23 Kasım 2023 #1 Merhaba. Windows 11'de Copilot kişiselleştirme bölümünden otomatik olarak başlatılıyor görünüyor. Fakat ben kişiselleştirmeye girdiğimde Copilot sekmesi çıkmıyor.
Merhaba. Windows 11'de Copilot kişiselleştirme bölümünden otomatik olarak başlatılıyor görünüyor. Fakat ben kişiselleştirmeye girdiğimde Copilot sekmesi çıkmıyor.
fatihsigorta Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 598 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #2 Simgelerin olduğu kısma sağ tuş yapar mısın orada görev çubuğu ayarları çıkıyor oraya tıklayınca çıkan liste de çıkıyor resimleri koydum. Dosya Ekleri 1.jpg 12,3 KB · Görüntüleme: 29 2.jpg 103,8 KB · Görüntüleme: 33
Simgelerin olduğu kısma sağ tuş yapar mısın orada görev çubuğu ayarları çıkıyor oraya tıklayınca çıkan liste de çıkıyor resimleri koydum.
D dewilboyz Megapat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 341 Çözümler 2 23 Kasım 2023 #3 İnternetteki resimde kişiselleştirme kısmında burada çıkıyor ben bunu istiyorum. Bende burada çıkmıyor işte.
İnternetteki resimde kişiselleştirme kısmında burada çıkıyor ben bunu istiyorum. Bende burada çıkmıyor işte.