Merhaba.
Biraz önce Windows'un yeni özelliklerinden biri olan Copilot'u deniyordum. Yazışırken görselini de koyduğum bir uyarı verdi. Meğerse mesaj sınırı varmış. Yani Bing'in normal hizmetinde bunu anlarım da Windows'a yerleştirdiğin bir özellikte böyle bir sınırlama acayip değil mi? Sadece bana mı komik ve rezil geldi bu? Paylaşmak istedim bunu.
Tarayıcıdaki Bing Chat (Copilot) böyle bir şey yaşamadım fakat tarayıcıya ilk geldiğinde de kısıtlamalar vardı yani bir süre sonra bu kısıtlamada kalkacaktır.
Tarayıcıdaki Bing Chat (Copilot) böyle bir şey yaşamadım fakat tarayıcıya ilk geldiğinde de kısıtlamalar vardı yani bir süre sonra bu kısıtlamada kalkacaktır.
Şimdi baktım yeni sohbet başlatınca uyarı kalktı. Başlayan mesajlaşmada bir sınır koyuyor demek ki. Yeni başlatınca çözülüyor. Ama öyle bir uyarı veriyor ki sanki tamamiyle sınırı dolmuş gibi.
Şimdi baktım yeni sohbet başlatınca uyarı kalktı. Başlayan mesajlaşmada bir sınır koyuyor demek ki. Yeni başlatınca çözülüyor. Ama öyle bir uyarı veriyor ki sanki tamamiyle sınırı dolmuş gibi.