zqreene Decapat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 Merhaba arkadaşlar çoraplı krampon nasıl giyilir söyler misiniz? Giyerken çok zorlanıyorum.
rixy432 Femtopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #2 zqreene dedi: Merhaba arkadaşlar çoraplı krampon nasıl giyilir söyler misiniz? Giyerken çok zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Krampon sıkıyordur o yüzden olmasın krampon küçük geliyordur bir de hep bağcık hep kalmasın bağcıklarını aç
zqreene dedi: Merhaba arkadaşlar çoraplı krampon nasıl giyilir söyler misiniz? Giyerken çok zorlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Krampon sıkıyordur o yüzden olmasın krampon küçük geliyordur bir de hep bağcık hep kalmasın bağcıklarını aç
zqreene Decapat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #3 rixy432 dedi: Krampon sıkıyordur o yüzden olmasın krampon küçük geliyordur bir de hep bağcık hep kalmasın bağcıklarını aç Genişletmek için tıkla... 1 Numara büyüğünü aldım zaten ama giyerken zorlanıyorum bulamadım çözümü
rixy432 dedi: Krampon sıkıyordur o yüzden olmasın krampon küçük geliyordur bir de hep bağcık hep kalmasın bağcıklarını aç Genişletmek için tıkla... 1 Numara büyüğünü aldım zaten ama giyerken zorlanıyorum bulamadım çözümü
rixy432 Femtopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #4 zqreene dedi: 1 numara büyüğünü aldım zaten ama giyerken zorlanıyorum bulamadım çözümü. Genişletmek için tıkla... Kramponunu kendin elinle genişletmeye çalış.
zqreene dedi: 1 numara büyüğünü aldım zaten ama giyerken zorlanıyorum bulamadım çözümü. Genişletmek için tıkla... Kramponunu kendin elinle genişletmeye çalış.