Corax 4060 Ti hazır sistem alınır mı?

S0uth48

Femtopat
Daha fazla  
Attığınız sistemdeki psu sııkıntı bence. O yüzden alttaki sistemlerede bakmanızı öneririm.

Bütçe çıkarsa

Bu sistemdeki ekran kartı daha iyi ama tek sıkıntı tek kanal rami var ilerde çifte çekmeniz lazım.

Ayrıca işlemci soğutucu sormuşsunuz. Soğutucu için düşündüğünüz bütçe nedir?

Attığınız sistemdeki PSU sııkıntı bence. O yüzden alttaki sistemlerede bakmanızı öneririm.

Bütçe çıkarsa.

Bu sistemdeki ekran kartı daha iyi ama tek sıkıntı tek kanal RAM'i var ileride çifte çekmeniz lazım.

Ayrıca işlemci soğutucu sormuşsunuz. Soğutucu için düşündüğünüz bütçe nedir?

Hocam açık açık söyleyeyim oynadığım oyunlar:

Valorant (fazla oynuyorum)
Last of Us (alacağım)
FC 24.
GTA V

Yani kısacası attığınızdan optima 7600 lıyı beğendim ama soğutucusu bu söylediğim oyunlarda iyi performans sağlar mı?

Ve 3 fanlı 4060 Ti daha iyi olmaz mı?

Ve hocam PSU Bronze idi sanırım gösterdiğim sistemde 650W'lık. Neyini beğenmediniz?

Yeter diye tahmin ediyorum ama tek sıkınrı çift fanlı değilde tek fanlı kule tipi soğutma oluşu kışın dert çıkartmaz ama yazın sınırda dolaşır bence.

Yeter diye tahmin ediyorum ama tek sıkınrı çift fanlı değil de tek fanlı kule tipi soğutma oluşu kışın dert çıkartmaz ama yazın sınırda dolaşır bence.

Hocam bunun özellikleri değiştirilebiliyor mu ya da bana atabileceğiniz daha fazla hazır sistem var mı? (bütçem 35k ve AMD Ryzen olsun istiyorum işlemcinin)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı