WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Corby of windsor FX95t alınır mı? Sadece Forza gibi yarış oyunları oynayacağım. Fiyatından dolayı beklentim çok yüksek değil iş görür mü bari?
Çok fazla gecikme var o direksiyonda o fiyatta alıcağın çoğu direksiyon seti sıkıntılı ama 2.El olarak Logitech Momo öneririm.Corby of windsor FX95t alınır mı? Sadece Forza gibi yarış oyunları oynayacağım. Fiyatından dolayı beklentim çok yüksek değil iş görür mü bari?
kaç ms.Çok fazla gecikme var o direksiyonda o fiyatta alıcağın çoğu direksiyon seti sıkıntılı ama 2.El olarak Logitech Momo öneririm.
Hocam xboxa bağlayıp horizon 5 oynayacağım sadece eğlencesine. Bu direksiyon seti hiç zevk vermiyor mu?Çok fazla gecikme var o direksiyonda o fiyatta alıcağın çoğu direksiyon seti sıkıntılı ama 2.El olarak Logitech Momo öneririm.
Gecikme olduğu için zevk vericeğini zannetmiyorum isterseniz alın deneyin.kaç ms.
Hocam xboxa bağlayıp horizon 5 oynayacağım sadece eğlencesine. Bu direksiyon seti hiç zevk vermiyor mu?
Hocam zaten 1000tl onu geçtimde o gecikmeyi ayarlama vs. düzeltemiyormuyuz?Gecikme olduğu için zevk vericeğini zannetmiyorum isterseniz alın deneyin.
Bildiğim kadarıyla olmuyor bende ona bakmıştım her izlediğim videoda gecikme sorunu vardı ama siz yine isterseniz yeni bir konu açın daha iyi olur.Hocam zaten 1000tl onu geçtimde o gecikmeyi ayarlama vs. düzeltemiyormuyuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.