WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.504 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Mayıs 2023 #1 Corby of windsor FX95t alınır mı? Sadece Forza gibi yarış oyunları oynayacağım. Fiyatından dolayı beklentim çok yüksek değil iş görür mü bari?
Corby of windsor FX95t alınır mı? Sadece Forza gibi yarış oyunları oynayacağım. Fiyatından dolayı beklentim çok yüksek değil iş görür mü bari?
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #2 woswoscar dedi: Corby of windsor FX95t alınır mı? Sadece Forza gibi yarış oyunları oynayacağım. Fiyatından dolayı beklentim çok yüksek değil iş görür mü bari? Genişletmek için tıkla... Çok fazla gecikme var o direksiyonda o fiyatta alıcağın çoğu direksiyon seti sıkıntılı ama 2.El olarak Logitech Momo öneririm.
woswoscar dedi: Corby of windsor FX95t alınır mı? Sadece Forza gibi yarış oyunları oynayacağım. Fiyatından dolayı beklentim çok yüksek değil iş görür mü bari? Genişletmek için tıkla... Çok fazla gecikme var o direksiyonda o fiyatta alıcağın çoğu direksiyon seti sıkıntılı ama 2.El olarak Logitech Momo öneririm.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.504 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Mayıs 2023 #3 charm dedi: Çok fazla gecikme var o direksiyonda o fiyatta alıcağın çoğu direksiyon seti sıkıntılı ama 2.El olarak Logitech Momo öneririm. Genişletmek için tıkla... kaç ms. charm dedi: Çok fazla gecikme var o direksiyonda o fiyatta alıcağın çoğu direksiyon seti sıkıntılı ama 2.El olarak Logitech Momo öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam xboxa bağlayıp horizon 5 oynayacağım sadece eğlencesine. Bu direksiyon seti hiç zevk vermiyor mu? Son düzenleme: 2 Haziran 2023
charm dedi: Çok fazla gecikme var o direksiyonda o fiyatta alıcağın çoğu direksiyon seti sıkıntılı ama 2.El olarak Logitech Momo öneririm. Genişletmek için tıkla... kaç ms. charm dedi: Çok fazla gecikme var o direksiyonda o fiyatta alıcağın çoğu direksiyon seti sıkıntılı ama 2.El olarak Logitech Momo öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam xboxa bağlayıp horizon 5 oynayacağım sadece eğlencesine. Bu direksiyon seti hiç zevk vermiyor mu?
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #4 woswoscar dedi: kaç ms. Hocam xboxa bağlayıp horizon 5 oynayacağım sadece eğlencesine. Bu direksiyon seti hiç zevk vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gecikme olduğu için zevk vericeğini zannetmiyorum isterseniz alın deneyin.
woswoscar dedi: kaç ms. Hocam xboxa bağlayıp horizon 5 oynayacağım sadece eğlencesine. Bu direksiyon seti hiç zevk vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gecikme olduğu için zevk vericeğini zannetmiyorum isterseniz alın deneyin.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.504 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Haziran 2023 #5 charm dedi: Gecikme olduğu için zevk vericeğini zannetmiyorum isterseniz alın deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 1000tl onu geçtimde o gecikmeyi ayarlama vs. düzeltemiyormuyuz?
charm dedi: Gecikme olduğu için zevk vericeğini zannetmiyorum isterseniz alın deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten 1000tl onu geçtimde o gecikmeyi ayarlama vs. düzeltemiyormuyuz?
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #6 woswoscar dedi: Hocam zaten 1000tl onu geçtimde o gecikmeyi ayarlama vs. düzeltemiyormuyuz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla olmuyor bende ona bakmıştım her izlediğim videoda gecikme sorunu vardı ama siz yine isterseniz yeni bir konu açın daha iyi olur.
woswoscar dedi: Hocam zaten 1000tl onu geçtimde o gecikmeyi ayarlama vs. düzeltemiyormuyuz? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla olmuyor bende ona bakmıştım her izlediğim videoda gecikme sorunu vardı ama siz yine isterseniz yeni bir konu açın daha iyi olur.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.128 Yer düzce 2 Haziran 2023 #7 O paraya daha iyi şeyler yapılır bütçe arttırıp Logitech DFGT alınabilir(2.el)