Core 2 4300 RAM Ve Ekran Kartı Uyumu

Çok teşekkürler sizi yordum.

bugün Bilgisayarcı bir arkadaş dedi ki "Bu PC yi geliştirmene gerek yok ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun PC kötü oyun oynayamazsın." doğruluk payı var mı dişimi sıkıp yeni bir bilgisayar mı toplamalıyım yada laptop mu ?

doğruluk payı var mı
Kısmi olarak var. İyi bir sisteme GT730 takmakla İ5 sisteme GT730 takmak tabi farklıdır. Güncel sistem alabilecek gücün varsa hem güncel ekran kartlarını alabilir, hemde sistemi güncellemiş olursun. Ancak yine de dediğim kartı alıp oyun açabilirsin, açamazsın diye birşey yok..

Biraz daha beklemek daha mı mantıklıdır sizce ? Bu bekleme yaklaşık olarak 4 ay civarı.

Arkadaşın benzetmesi "şahin'e nitro takmak gibi" dedi. Bu arada gerçekten sizi yordum çok teşekkürler.

Modifiye yaparsan niye takılmasın. Söylediğinden kasıt neydi?

Beklemekle bir yere varılmaz. Bekleyeceğin sürede sistem parasını biriktireceksen ayrı mesele.
Öyle bir laf etti moralim bozuldu,onun için söyledim.
Bekleyeceğim sürede para biriktirmeyi düşünüyorum bakalım inşallah .
Son olarak teşekkürler .

Öyle bir laf etti moralim bozuldu, onun için söyledim.
Bekleyeceğim sürede para biriktirmeyi düşünüyorum bakalım inşallah.
Son olarak teşekkürler.
Yok moralin niye bozuluyor? Söylediği iki anlama geliyor onun için dedim ne anlamda söyledi diye.
1. Sistemin ekran kartını kaldırmaz.
2. O sisteme ekran kartı taksan da oyun oynanamaz.

Bunlardan hangisini demeye çalıştı? Eğer 1. ise gitsin facede dolaşmaya devam etsin o kişi. 2. ise facedeki oyunlara devam etsin o zaman diyecektim Her halükarda o kişiye fazla kulak asma.

Takılsa bile bişeye yaramaz anlamında dedi ama neyse Para biriktirip laptop alırım artık sanada teşekkürler bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…