Satıldı Core 2 Duo 6400, GeForce 9800 GT ve Gigabyte G41M-Combo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DarknessLord

Megapat
Makaleler
7
Yer
Tekirdağ/Çorlu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar elimde eski bir sistem var arada bazı parçaları yandı değiştirmek zorunda kaldım o kadar.
İşlemcim Core 2 Duo 6400 2.13 GHz
Ekran kartım Zotac GeForce 9800GT ECO (Alalı 2 sene oldu.)
Anakartım Gigabyte G41M-Combo (Aynı zamanda anakartımı da değiştirdim, Core 2 duo , core 2 Quad destekli)
Yeni sistem almaya karar verdim, eski parçalarımı satmayı düşünüyorum evet cidden eskiler ama belki alıcısı olur diye yazmak istedim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Baltalamak gibi olmasın ama o ekran kartına o fiyat yüksek.
Çoğu oyunu orta ayarlarda oynatıyor , LoL , CS:GO , DotA2 gibi oyunlarda kasması hiç yok.Birkaç 2.el satan sitelere de baktım. Ebay de 70$ fiyata benim modelin bir altını satıyorlar.Bence fiyat yüksek değil dolar 2,15 civarlarında hesaplarsan 150TL'ye geliyor.

Kusura bakmayında fiyat tabiki fazla. Ayrıca türkiyedeki ikinci el satış sitelerinde bolca mevcutken ebay'den fiyat vermek neden?. Sahibinden sitesinden eski bir sistem için arkadaşım daha geçen ay aldı 65 TL'ye. Ve 80-100 TL aralığında istemediğiniz kadar 9800GT mevcut. Ayrıca 50 TL' daha eklediğinizde sıfır 2 yıl garantili R7 250 alıyorsunuz. 9800 GT hem çok eski hemde Dx11 desteği yok. Yani miadını dolduralı çok oluyor.

Arkadaşlar ikinci el ilanlarına mümkün olduğunca yorum yapmayalım. 1200 TL fiyat da verebilir. Fiyat tercihi satıcıya ait. Alıcı zaten araştırır en uygun yer neresiyse ordan alır.

Kusura bakmayında fiyat tabiki fazla. Ayrıca türkiyedeki ikinci el satış sitelerinde bolca mevcutken ebay'den fiyat vermek neden?. Sahibinden sitesinden eski bir sistem için arkadaşım daha geçen ay aldı 65 TL'ye. Ve 80-100 TL aralığında istemediğiniz kadar 9800GT mevcut. Ayrıca 50 TL' daha eklediğinizde sıfır 2 yıl garantili R7 250 alıyorsunuz. 9800 GT hem çok eski hemde Dx11 desteği yok. Yani miadını dolduralı çok oluyor.
Haklısındır hocam fakat ben 225 TL ye aldığım ekran kartını en fazla %50 indirerek satabilirim ciddi olan birisi varsa benden mail adresimi isteyebilirdi ben öyle birisini görmediğim için yüksek fiyat vericem tabi pazarlık aşamasını burada direk indirerek söyleyemem.

O konuda haklısınız 10 TL bile yazsanız 5 TL'ye alayım diyenler olur. Takıldığım nokta o değil zaten isterseniz 200 isteyin. Demek istediğim türkiyede zaten bolca bulunan bir kart bu. Mesala bazı ürünler vardır Türkiye'de olmayan onlar için denebilir bakın Ebay'de fiyatlar bu şekilde diye birde kargo, gümrük sıkıntısı olur diye. Hatta ben Yurtdışında sıfırı 90 Dolar olan ürünün burda ikinci elini 130 Dolar'a aldığımı bilirim yok çünkü bir şey diyemessin git yurtdışından al o zaman der adam. Yani sizinki biraz işimize gelen yerden fiyat vermek gibi oldu. Sonuçta ben bu ürünü Türkiye'den alabiliyorsam Ebay'in fiyatlarından banane neden ordan getirtmek gibi fantazilere gireyim. Onun dışında bir problem yok gerisi alıcı ile satıcıyı ilgilendirir her iki tarafta memnun ise yorum yapmak zaten bize düşmez, Hayırlı işler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı