TR-Commander
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar , iyi forumlar.
Başlıkta da olduğu gibi eski bir sistemim var ve tamamı ile yeni sistem toplamak için şuanlık yeteri kadar bütçem yok fakat sadece ekran kartı ve PSU parası rahatlıkla çıkarabilirim.
Sistemim şöyle;
Intel Core 2 Duo E100 2.5 GHz
Asus P5KPL-AM SE Anakart Soket775 DDR2 2 slot ram
Hi-Level 2 GB ram 667 ya da 800 MHz
Ekran kartı Nvidia Geforce 210
500 gb harddisk ve
200 W PSU 'ya sahip
Ben bu sisteme ise markası farketmez R9 380 4G ekran kartı ve 500 ya da 600W PSU alsam;
1. İşlemci darboğaz yapar mı ? (Tahminim yapacaktır.)
2. Darboğaz hakkında çok kısa bir bilgi verebilirseniz de sevinirim.
3. PSU yeterli midir, genel olarak R9 380 ekran kartına 600W PSU öneriliyor da ondan dolayı sordum.
Belki Midt bir kasa da yanında alabilirim sevgili arkadaşlar 600W dahili PSU su olan kasa da isterseniz önerebilirsiniz.
Önerilerinizi ve değerli yorumlarınızı bekliyor olacağım arkadaşlar bütün Technopat ailesine iyi akşamlar.
Başlıkta da olduğu gibi eski bir sistemim var ve tamamı ile yeni sistem toplamak için şuanlık yeteri kadar bütçem yok fakat sadece ekran kartı ve PSU parası rahatlıkla çıkarabilirim.
Sistemim şöyle;
Intel Core 2 Duo E100 2.5 GHz
Asus P5KPL-AM SE Anakart Soket775 DDR2 2 slot ram
Hi-Level 2 GB ram 667 ya da 800 MHz
Ekran kartı Nvidia Geforce 210
500 gb harddisk ve
200 W PSU 'ya sahip
Ben bu sisteme ise markası farketmez R9 380 4G ekran kartı ve 500 ya da 600W PSU alsam;
1. İşlemci darboğaz yapar mı ? (Tahminim yapacaktır.)
2. Darboğaz hakkında çok kısa bir bilgi verebilirseniz de sevinirim.
3. PSU yeterli midir, genel olarak R9 380 ekran kartına 600W PSU öneriliyor da ondan dolayı sordum.
Belki Midt bir kasa da yanında alabilirim sevgili arkadaşlar 600W dahili PSU su olan kasa da isterseniz önerebilirsiniz.
Önerilerinizi ve değerli yorumlarınızı bekliyor olacağım arkadaşlar bütün Technopat ailesine iyi akşamlar.
Son düzenleyen: Moderatör: