roblox opengl hatası veriyor zula denedim de hesap falan acamadım program donuyor lol ve blur da denemedim ama stardew valley açamayan pc lol açar mı ki hocam
geri kalanını da denerim sağolasın
Roblox OpenGL hatası veriyor Zula denedim de hesap falan acamadım program donuyor LoL ve blur da denemedim ama Stardew Valley açamayan PC LoL açar mı ki hocam.
Geri kalanını da denerim sağ olasın.
Brawlhalla diye bir oyun da var eğlenceli bir oyun Online onu da deneyebilirsin. CS 1.6 Half-Life Batman Arkham Asylum belki Batman Arkham City Assassin's Creed 1 ve 2'de olabilir.
Brawlhalla diye bir oyun da var eğlenceli bir oyun Online onu da deneyebilirsin. CS 1.6 Half-Life Batman Arkham Asylum belki Batman Arkham City Assassin's Creed 1 ve 2'de olabilir.
Brawlhalla yı steam den indirmeyi denedim
steam den indirmeyi başlatıyorum fakat indirme gözüküyor, ama 0 mb/sn de kalıyor oyun inmiyor ve bir süre sonrada zaman aşımı diyor.Ve bu bütün oyunlarda oluyor.
Onun dışında diğer önerileriniz güzel.
Brawlhalla'yı Steam'den indirmeyi denedim.
Steam'den indirmeyi başlatıyorum fakat indirme gözüküyor, ama 0 mb/sn de kalıyor oyun inmiyor ve bir süre sonra da zaman aşımı diyor. Ve bu bütün oyunlarda oluyor.
Onun dışında diğer önerileriniz güzel.