Core 2 Duo E5300 Sistem Mac OS X Uyumu

Abi zaten 8800GT gelecek yakın zamanda birde 2 Gb ram alcam sorun olur mu?
https://www.technopat.net/sosyal/konu/başarılı-kurulum-intel-pentium-e2220-hd6670-yosemite.170716/

Dostum ben E2220 & HD6670 yi sisteme kod girmeden çok rahat kurdum. Hd6670 alabilirsen, sorunsuz bir macin olmaması için bir sebep yok. :)

Hocam HD6670 yi hiç kod girmeden kurdum ben, çok şaşırtıcı değil mi? AMD'ler uyumsuz biliyordum ben.
AMD' nin işlemcileri "Vanilla kurulum" için uyumsuzdur, AMD grafik kartları değil, keza hali hazırda çoğu Mac'te farklı modellerde AMD ekran kartları görebilirsin. AMD işlemcili sistemlere kurulum yapabilmek için kurulum dosyaları içine üçüncül kaynakların yayınladığı AMD kernellerini gömüp bootflag ile bu kernel i kullanarak sistemi başlatman ( her AMD işlemci uyumlu değil) ya da özelleştirilmiş Mac OS X distroları kullanman gerekir.

Olmazsa GTS 250 mi alayım yoksa HD 6510 mu? Yani bunlardan hangisi uyumlu? Bir de HD 4670 var sizce hangisini alayım?
@Recep Baltaş bu yazıyı yazmış, şimdi ne alacağımı bilemedim. :(

Tak çalıştır HD4870 kullanıyorum. Dostum @Silinen üye'da HD6670 tak çalıştır kullanıyormuş. Araştırmalarıma göre bu AMD radeon kartlar HD4870, HD5870, HD6870 doğuştan uyumluymuş. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı