samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2014 #11 Farklı sorularınız için lütfen yeni konu açın.
Danqer Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2014 #12 Sanırım ek programları kapatıp sadece oyunlara odaklandırıyor PC yi. Gereksiz dosyaları temizliyor vs..
Sanırım ek programları kapatıp sadece oyunlara odaklandırıyor PC yi. Gereksiz dosyaları temizliyor vs..
Doğukan Gürgen Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2014 #13 Lütfen yeni sorularınızı yeni konu açarak sorun.
2 24953 Megapat Katılım 14 Şubat 2014 Mesajlar 437 Çözümler 1 10 Temmuz 2014 #14 Silinen üye dedi: Lütfen yeni sorularınızı yeni konu açarak sorun. Genişletmek için tıkla... Küçük bir soru için fazladan konu açmak mantıksız bence Danqer dedi: Sanırım ek programları kapatıp sadece oyunlara odaklandırıyor PC yi. Gereksiz dosyaları temizliyor vs.. Genişletmek için tıkla... Sence ekran kartımı değiştirmeli'miyim ? veya başka bir parça çünkü öyle büyük oyunlar oynamıyorum .
Silinen üye dedi: Lütfen yeni sorularınızı yeni konu açarak sorun. Genişletmek için tıkla... Küçük bir soru için fazladan konu açmak mantıksız bence Danqer dedi: Sanırım ek programları kapatıp sadece oyunlara odaklandırıyor PC yi. Gereksiz dosyaları temizliyor vs.. Genişletmek için tıkla... Sence ekran kartımı değiştirmeli'miyim ? veya başka bir parça çünkü öyle büyük oyunlar oynamıyorum .
Doğukan Gürgen Hectopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2014 #15 Counter strike oynayacağınız için sisteminiz iyi.
Danqer Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 856 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2014 #16 Gerek yok galiba ekran kartın HD 4550 çokta kötü değil aslında ama eski ve DirectX 11 destekli değil sanırsam, neyse bu o oyuna zaten fazla.
Gerek yok galiba ekran kartın HD 4550 çokta kötü değil aslında ama eski ve DirectX 11 destekli değil sanırsam, neyse bu o oyuna zaten fazla.
2 24953 Megapat Katılım 14 Şubat 2014 Mesajlar 437 Çözümler 1 10 Temmuz 2014 #17 Silinen üye dedi: Counter strike oynayacağınız için sisteminiz iyi. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama zombie modlarında fps düşüşü yaşıyorum o yüzden konu açtım zaten ekran kartım kötü ona takıldım kaldım
Silinen üye dedi: Counter strike oynayacağınız için sisteminiz iyi. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama zombie modlarında fps düşüşü yaşıyorum o yüzden konu açtım zaten ekran kartım kötü ona takıldım kaldım