Core 2 Duo E6300 Sisteme Ekran Kartı ve PSU Önerisi

Yanıtınız icin çok teşekkür ederim bahsettiğimiz güç kaynakları çinli olanlardan olduğu için 400w lere bakıyorum sürekli ne olur ne olmaz gibisinden sizin marka model tavsiyeniz varmı acaba ?

Kasama takılı olan Platoon 400W PSU 12W kanalından 19A akım gönderiyor. Açıkçası TX ile aralarında 50TL olmasından dolayı Platoon'u öneriyorum.

Kasama takılı olan Platoon 400W PSU 12W kanalından 19A akım gönderiyor. Açıkçası TX ile aralarında 50TL olmasından dolayı Platoon'u öneriyorum.

Platoonun 500w olan psu su 12 voltta 22 amper verebiliyordu sanırım ve 90tl etikete sahip internette aklımı aşırı çeliyor. Açıkcası yorumlar yüzünden de çok korkuyorum çünkü yanarsak yeni sisteme ayıracak bütçe bu bi kaç ay için yok. Fiyati yüzünden bi delilik deyip alacak gibiyim sizin sorunsuz kullanmanızda beni yüreklendiriyor.

Yardımınız için çok teşekkür ederim bugün platoon 400w güç kaynagını alıp taktım şuan için güzel çalışıyor sayenizde bütcemi üzmeden sorunum çözüldü teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…