Core 2 Duo E6320 sistem toplama

GiSpam

Hectopat
Daha fazla  
Evde eski Intel Core 2 Duo E6320 işlemci buldum. İlk önce satmaya karar verdim ama baktım para etmiyor. Sonra ikinci el parça alarak en fazla 450TL harcayarak eski, çöp sayılabilecek bir sistem yapıp kullanmaya karar verdim. Zaten ihtiyacım da vardı böyle bir 2. bilgisayara. Biraz araştırdım ve sistemi oluşturdum bakıp yorumlar mısınız:

Anakart: GigabyteGA-G41M-COMBO 1.3 DDR3 desteği de varmış bunu bir yerde 60 TL'ye buldum
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6320
Ekran Kartı: Sapphire HD4850 512MB RAM ve 256 bit fiyatı 50TL bence bu ekran kartı çok güzel iş yapar
RAM: Daha seçmedim ama büyük ihtimal 2 tane DDR2 4 GB RAM alıcam
HDD: WD 500 GB bir tane buldum 50TL buda
PSU: SOLİD PWS 1000 diye bir psu 450W 20 TL en korktuğum parça bu dandik çıkar ve sisteme güç yetmez diye
Kasayı yazmıyorum bulabildiğim en ucuz şeyi alıcam.

Fena sistem değil gibi normalde sadece internette dolaşmak için yapacaktım ama bu en azından LoL gibi oyunları rahatça oynatır gibime geliyor. Sistemde hatam varsa yazar mısınız veya bu sistem çalışır mı? Daha iyi bir ekran kartı, anakart, PSU önerebilirsiniz. En fazla 450 TL'ye böyle bir sistem yapıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapma kardeş yapma çöp toplamanın kimseye faydası yok ayrıca ne LOL'den ne CS:GO'dan istediğin performansı alamayacaksın. Şu anki vergi ve doların durumundan dolayı 800 TL den aşağı PC toplanmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…