Mustafa Koçak Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2015 #1 1- Öncelikle herkese merhaba beenim bilgisayarımın hangi parçaları degişmeli ney uyumlu olur? 2- Mesela bu işlemciye hangi ekran kartı olur ucuz yeni nesil oyunları 30-fps üstü oynamak için? 3- Hangi işlemci uyar? 4- Size fotorafları atıcam allta siz neleri deiştirmem ğerektini yazarsanız ucuz 1000 ğecmicek şekilde. 5- Ben bilgisayarı pacçalarını söktüm hepsi çoğu bileşenleri intel hangi ekran kartı,hangi işlemci, hangi ram? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2015
1- Öncelikle herkese merhaba beenim bilgisayarımın hangi parçaları degişmeli ney uyumlu olur? 2- Mesela bu işlemciye hangi ekran kartı olur ucuz yeni nesil oyunları 30-fps üstü oynamak için? 3- Hangi işlemci uyar? 4- Size fotorafları atıcam allta siz neleri deiştirmem ğerektini yazarsanız ucuz 1000 ğecmicek şekilde. 5- Ben bilgisayarı pacçalarını söktüm hepsi çoğu bileşenleri intel hangi ekran kartı,hangi işlemci, hangi ram?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 13 Haziran 2015 #2 O sistem çok sıkıntı yaratır. Sıfırdan sistem toplamanız gerek. Yeni nesil oyunlarda da 30 FPS'yi geçemezsiniz.
O sistem çok sıkıntı yaratır. Sıfırdan sistem toplamanız gerek. Yeni nesil oyunlarda da 30 FPS'yi geçemezsiniz.