Core 2 Duo E6400 ve MSI GT 730 4 GB Darboğaz Yapar mı?

Başlıkta belirttigim gibi darboğaz yapar mı? Anakart DDR2 Asus PL5 MX.
Arkadaşımda intel pentium e6500 vardı ekran kartı seninki sadece 2 gb versiyonu lol oynayan birisidir çok drop vs yiyormuş kasıyormuş doğum günü hediyesi olarak intel core 2 duo e8400 aldım kasmadan oynuyorum diyor yüksek ayara aldıgımda bile kasmıyor diyor birde çok uyguna aldım 30+7.5 kargo parası birde termal macun geldi yanında

Aga Pentium ile Core 2 Duo E8400 arasında daglar kadar fark var ama.

Ne kadar bir darboğaz yaşarım şu an GT210 var 1GB 128 Bit paylaşımlı MSI afturburn açıyorum ekran kartım 30'larda falan geziyor işlemcim 80 50 arası geziyor.

Kardeşim hangi oyunda oluyor?
Üstelik ben 9800 GT gibi güçlü kartlar ile oynadım hiç darboğaz yemedim. Şimdi dersiniz 9800 GT kartmı diye sizin R7 240 diye yerden göğe konduramadığınız karta yakın bir kart. Sade güncel değil.
Üstelik darboğaz işlemci oyuna yetip ekran kartının yetmemesi veya tam tersi. Kimi oyun işlemciye yüklenip kimisi ekran kartına. Oynadığınız oyunu belirtmeden bu rakamların bir önemi yok. LoL oyunu işlemciye yükleniyor ekran kartına pek yüklenmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı