Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 RAM 2 Anakart Intel expres G41 Chipset İşlemci Intel core 2 duo e6550 YouTube takılırkan mavi ekran veriyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 26 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Çözüm Umut Nas 18 Kasım 2022 Bunu indirip kurun: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Intel_Chipset_V9111019_XPVistaWin7.zip sfc scannow yapin: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Son olarak bi' RAM testi yapin: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
Bunu indirip kurun: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Intel_Chipset_V9111019_XPVistaWin7.zip sfc scannow yapin: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Son olarak bi' RAM testi yapin: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #51 Umut Nas dedi: Klasore ayikla sonra suna sag tik yapip yukle yazisina tikla. Eki Görüntüle 1578490 Genişletmek için tıkla... İndirdim hoccam şimdi napıcam. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Klasore ayikla sonra suna sag tik yapip yukle yazisina tikla. Eki Görüntüle 1578490 Genişletmek için tıkla... İndirdim hoccam şimdi napıcam.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #52 @Mehkye, Kurduysan sorun yok. Baska dump alirsan paylasirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #53 Umut Nas dedi: @Mehkye, Kurduysan sorun yok. Baska dump alirsan paylasirsin. Genişletmek için tıkla... Ozaman ölene kadar sanırım paylaşcam bu kedi kablonun anasını ağlattı bro bizde bantlıyoz gene o minnacık dişiyle koparıyo umarım daha dump dosyası görmem @Umut Nas Allah razı olsun hoccam saolun. @Umut Nas MediaFire Alın tap taze daha ne kadar alabilirimki ? bide siyah ekran alıyorum bazen sinyal yok diyo sonra 10 15 dk sonra oluyo ama hep kapanıp duruyo. MediaFire baktınızmı hoccam Son düzenleme: 20 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: @Mehkye, Kurduysan sorun yok. Baska dump alirsan paylasirsin. Genişletmek için tıkla... Ozaman ölene kadar sanırım paylaşcam bu kedi kablonun anasını ağlattı bro bizde bantlıyoz gene o minnacık dişiyle koparıyo umarım daha dump dosyası görmem @Umut Nas Allah razı olsun hoccam saolun. @Umut Nas MediaFire Alın tap taze daha ne kadar alabilirimki ? bide siyah ekran alıyorum bazen sinyal yok diyo sonra 10 15 dk sonra oluyo ama hep kapanıp duruyo. MediaFire baktınızmı hoccam
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #54 @Mehkye, Bakacağım hocam daha bakmadım. Biraz sabır Hocam cok tuhaf ama diskle alakali bir sorun gozukuyor. Ek olarak sistemde CD-ROM goruyorum. Onu iptal etme sansiniz var mi? Son düzenleme: 20 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
@Mehkye, Bakacağım hocam daha bakmadım. Biraz sabır Hocam cok tuhaf ama diskle alakali bir sorun gozukuyor. Ek olarak sistemde CD-ROM goruyorum. Onu iptal etme sansiniz var mi?
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #55 CD ROM nedir hocam lütfen resim. Umut Nas dedi: @Mehkye, Bakacağım hocam daha bakmadım. Biraz sabır Hocam cok tuhaf ama diskle alakali bir sorun gozukuyor. Ek olarak sistemde CD-ROM goruyorum. Onu iptal etme sansiniz var mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
CD ROM nedir hocam lütfen resim. Umut Nas dedi: @Mehkye, Bakacağım hocam daha bakmadım. Biraz sabır Hocam cok tuhaf ama diskle alakali bir sorun gozukuyor. Ek olarak sistemde CD-ROM goruyorum. Onu iptal etme sansiniz var mi? Genişletmek için tıkla...
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #56 Mehkye dedi: CD ROM nedir hocam lütfen resim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda CD girisi yok mu? Buna benzer: Artı 0 Eksi
Mehkye dedi: CD ROM nedir hocam lütfen resim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda CD girisi yok mu? Buna benzer:
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #57 Umut Nas dedi: Bilgisayarda CD girisi yok mu? Genişletmek için tıkla... vardıda sanırım kırılmış bantlı Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Bilgisayarda CD girisi yok mu? Genişletmek için tıkla... vardıda sanırım kırılmış bantlı
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #58 Mehkye dedi: Vardı da sanırım kırılmış bantlı. Genişletmek için tıkla... Onu sistemden cikarin hocam, buyuk ihtimalle o sebep oluyordur. Artı 0 Eksi
Mehkye dedi: Vardı da sanırım kırılmış bantlı. Genişletmek için tıkla... Onu sistemden cikarin hocam, buyuk ihtimalle o sebep oluyordur.
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #59 @Umut Nas Olsada çıkarayım hocam. Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #60 @Mehkye, Bilgisayarda CD-ROM yok mu? Dumpta cdrom.sys goruyorum cunku. Artı 0 Eksi