Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 RAM 2 Anakart Intel expres G41 Chipset İşlemci Intel core 2 duo e6550 YouTube takılırkan mavi ekran veriyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 26 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Çözüm Umut Nas 18 Kasım 2022 Bunu indirip kurun: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Intel_Chipset_V9111019_XPVistaWin7.zip sfc scannow yapin: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Son olarak bi' RAM testi yapin: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
Bunu indirip kurun: https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Intel_Chipset_V9111019_XPVistaWin7.zip sfc scannow yapin: SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Son olarak bi' RAM testi yapin: Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #71 Umut Nas dedi: O kablo cikiyorsa cikartin. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor hocam. Mehkye dedi: Çıkmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Şimdi napıcaz hocam cevap verebilirmisiniz @Umut Nas bro ntfs.exe dosyası diskimlemi alakalı? Son düzenleme: 20 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: O kablo cikiyorsa cikartin. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor hocam. Mehkye dedi: Çıkmıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Şimdi napıcaz hocam cevap verebilirmisiniz @Umut Nas bro ntfs.exe dosyası diskimlemi alakalı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.637 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #72 Mehkye dedi: ntfs.exe dosyası diskimlemi alakalı? Genişletmek için tıkla... Evet, buna ek olarak npfs.sys var. Ben bunlardan suphelendim o yuzden. Artı 0 Eksi
Mehkye dedi: ntfs.exe dosyası diskimlemi alakalı? Genişletmek için tıkla... Evet, buna ek olarak npfs.sys var. Ben bunlardan suphelendim o yuzden.
KS KS Mehkye Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #73 Umut Nas dedi: Evet, buna ek olarak npfs.sys var. Ben bunlardan suphelendim o yuzden. Genişletmek için tıkla... nazıl düzelticez 1 hafta tatil boşa gitti Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Evet, buna ek olarak npfs.sys var. Ben bunlardan suphelendim o yuzden. Genişletmek için tıkla... nazıl düzelticez 1 hafta tatil boşa gitti