Core 2 Duo E6600 GT710, 720, 730 darboğaz yapar mı?

EGEMENK

Decapat
Başlıkta da belirttiğim gibi Core 2 Duo E6600 2.4GHz işlemcim NVIDIA GT-710-720-730 gibi 2 GB VRAM olan ekran kartlarına darboğaz yapar mı? Cevaplarınız için teşekkürler

GT 710 besler. Mümkünse yatırım yapma.

720-730 gibi ekran kartlarında nasıl bir performans verir bu arada eski bir sistem ama 1-2 sene daha götürsün öyle Ultra oyunlar oynamıyorum ETS 2 GTA 5 Zula CS:GO PUBG Mobile gibi oyunları oynıyacağımdan idareten nasıl bir şey olur?
GT 710 besler. Mümkünse yatırım yapma.

GT-720-730 gibi kartlarda darboğaz çok yapar mı? Ve FPS düşüşü çok olur mu?

GTA 5 Oynatmaz, ETS 2 zevk vermez. PUBG Mobile emulatör zaten sorunlu. Zula, CS:GO oynayabilirsiniz doğru dürüst. Uygun fiyatta bulursanız GT 730 modeline de bakabilirsiniz. Lakin darboğaz olacaktır, bana kalırsa 710 alın.

GTA 5 oynatmaz, ETS 2 zevk vermez. PUBG Mobile emulatör zaten sorunlu. Zula, CS:GO oynayabilirsiniz doğru dürüst. Uygun fiyatta bulursanız GT 730 modeline de bakabilirsiniz. Lakin darboğaz olacaktır, bana kalırsa 710 alın.

Açıkcası şu anda içinde olan kart NVIDIA 9500 GT gerçekten eski bir kart bu ekran kartı ile GTA V Zula CS:GO oynuyorum aktif olarak bana sadece lazım olan DirectX sürümü bu sebepten yükseltmek istiyorum ETS 2 1.35 sonra DX'den kaynaklı açmıyor amacım uygun DX yüksek bir kart almak maksat 1-2 sene daha idare etsin.

R7 240, GT 730 Uygun fiyatlı bulmaya bakın hocam. 1024x768 en düşük ayarlarda şansınızı deneyebilirsiniz. Darboğaz yapsa da, çözünürlük yükselterek veya ayar yükselterek biraz daha önüne geçebilirsiniz. İkinci el Quad Core bir işlemci alsanız bile çok daha iyi olur ama sanırım bütçeniz yok.

CS:GO işlemci odaklı bir oyun, CS:GO dan çok bir şey beklemeyin derim. GTA V 10-20fps, ETS2 son güncelleme ile pek optimize değil pek bişey söyleyemem, PUBG Mobile konusunda Neki haklı, Zulayı da güzel güzel oynarsın.

Evet maalesef çok fazla bütçem yok hocam.Dediğim gibi ilerleyen zamanlarda daha iyi bir sisteme geçiş yapmam gerektiğinin farkındayım kısa süreliğine idare etsin

Dediğim gibi 9500GT gibi eski bir kart ile CS:GO'da 30-50 arası oynuyorum Zula'da 60-80 FPS oynuyorum ama DX sürümüm 10 olduğundan onu yükseltmek istiyorum.

Güçsüz ekran kartları oldukları için yapmayacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…