miralayım

Megapat
intel E7300 işlemcim var, ben de yükseltmek istiyorum. Quad Core Q9600 buldum bunu almak istiyorum fakat RAM 2 GB. 2 GB RAM takviyesi mi yapayım? GPU da ATI Radeon HD 3850 GPU mu almalıyım? Yeni sistem topla demeyin beni 2-3 sene götürsün sıfırdan toplayacağım.
Kısaca CPU mu, GPU mu, RAM mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyguna olursa hepsini değiştirin bence. Hepsi olmazsa RAM + Ekran Kartı derim. Sonuçta yüksek ekran kartı almadığınız sürece işlemci aynı kalabilir.

Tam sistem özelliklerini ve elindeki bütçeni yaz daha sağlıklı yardım edelim.

Sistem özellikleri
İntel Core 2 Duo E7300
RAM 2 GB
GPU Ati Radeon HD3850 512MB DDR3
PSU:300 W dandik bir PSU
Anakart:Gigabyte G41MT-S2P

Bütçe olarakda şuan hazır olarak 65 TL var.Harçlıklarımı biriktiriyorum sıra sıra alacağım hepsini.

Xeon E5450 işlemci al ilk olarak daha sonra RAM'i 8 yap. Sonra para durumuna göre ekran kartı alabilirsin.

Son düzenleme:
E 5450 ile birlikte de ikinci el GT 1030 alırsanız gayet güzel olur. İşlemciyi AliExpress den alabilirsiniz, gelinceye kadar ekran kartı parasını biriktirebilirsiniz.

Bende aynı ekran kartını almak istiyorum,modlu ne demek, ekstradan yapmam gereken bir şey mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…