Emrullah Musa TİLKİ Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #1 Anakartım ekran kartlarını görmüyor, arkadaşımın bilgisayarından ekran kartı taktık denedik bende yine onboard'dan çalışıyor, lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim. Minecraft'ta en düşük özelliklerde bile kasıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2015
Anakartım ekran kartlarını görmüyor, arkadaşımın bilgisayarından ekran kartı taktık denedik bende yine onboard'dan çalışıyor, lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim. Minecraft'ta en düşük özelliklerde bile kasıyor.
emrullahmusatilki Kilopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 36 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 27 Ocak 2015 #2 Arkadaşlar Yardım Edebilecek Kimseler Yok'mu ?
D Dr.Who Kilopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 517 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #3 Ekran kartınız yok yonga setine entegre olan GPU'yu kullanıyorsunuz. - BIOS ayarlarınıza bakın. - VGA kablonuzu ekran kartına takın.
Ekran kartınız yok yonga setine entegre olan GPU'yu kullanıyorsunuz. - BIOS ayarlarınıza bakın. - VGA kablonuzu ekran kartına takın.
emrullahmusatilki Kilopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 36 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 30 Ocak 2015 #4 Zaten Ekran Kartında Takılı Ama Ne Yapsam Çare Yok Acaba Slot'tamı Bir Sıkıntı Var Acaba ?
D Dr.Who Kilopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 517 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2015 #5 Diyorum ki BIOS ayarlarınıza bi bakın PCI yuvaları ile alakalı ayarlara bakın.
emrullahmusatilki Kilopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 36 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 3 Şubat 2015 #6 Denedim Hatta Onboard PCI Falan Seçme Yerleri Vardı PCI Falan Seçtim Ama Bir Sonuç Yok