Core 2 Duo E7400 Sisteme RAM Takviyesi

Cayeoz

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Core 2 duo e7400 işlemcim var. 2 GB RAM var. GT 730 ekran kartı taktım oyunlarda istediğim sonucu alıyorum. Fakat bir oyun var ki GTA 5 oyunu açıyor ancak ani işlemci düşüşleri gözüküyor. (İşlemci frekans yükseltme programlarını kullanıyorum.) Asıl sorum: GTA 5'de kullanılan RAM miktarı 1.4 GB seviyesinde ben bilgisayarıma 4GB daha RAM takmayı düşünüyorum. Merak ettiğim RAM takarsam oyundaki kullanılan RAM miktarı artar mı çünkü GTA 5 bildiğiniz gibi çok RAM yiyen bir oyun ve bu da performansta bir etki yaratır mı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet fark yaratır en az 4GB ram takmalısın. Tabi anakartın destekliyormu o kadar rami bilemem ama. Bide 1.4 GB ram harcaması bana garip geldi doğrusu. Anakart modelinide yazarsan iyi olur.

Evet fark yaratır en az 4GB ram takmalısın. Tabi anakartın destekliyormu o kadar rami bilemem ama. Bide 1.4 GB ram harcaması bana garip geldi doğrusu. Anakart modelinide yazarsan iyi olur.
Hocam GTA V en az 4 GB "Boşta RAM" istiyor ki akıcı ve takılmasız oynaman için. 1.4 GB Ram kullanımı 2 GB RAM için normal 600 MB Windows ve arkadaki uygulamalar çalışıyor. Performansta etki yaratır daha akıcı, Takılmasız oyun keyfi yaşarsın ancak GTA5 gibi bir oyunda işlemci de önemli.

Teşekkür ederim yorum için anakart hpnin özel üretim modeli iş istasyonu

Te
Teşekkür ederim yorum için ram takviyesi yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…