Core 2 Duo E7400 ve Geforce 7200 GS tabanlı sistemde donma ve reset atma sorıunu

brnk

Megapat
Yer
Fatsa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-AMD RYZEN 5800X3D
-ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi
-ASUS TUF GAMING 4070Ti OC
-ASUS TUF GAMING GT501
-ASUS ROG STRIX 1000G 1000W
-ARCTIC LIQUID FREEZER II 280 ARGB
-SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe
-GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Arkadaşlar sistemim aşagıda yazdıgı gibi. Neyse elimde işlemciyle, RAM, ekran kartı vardı ben de ucuz yollu bir sistem yapayım dedim bu bileşenleri topladım format attım. Windows 7 ama açıldıktan 1-2 dk sonra PC donuyor veya direkt reset atıyor. Son attıgı resetten sonra Windows 7 açılış ekranında dondu bıraktım öyle. Sistemi ilk defa kurdum HDD vardı 2 tane bozuk diye garantiye yolladım yine aynı sorun vardı, gittim SSD aldım bugün tekrar sistem kurdum geçmedi, ekran kartı sağlam sayılır onboard da denedim aynı, RAM yeni aldım 1 GB vardı ben de tek takıp denedim yok aynı.

PSU, kasa sıfır zaten yoksa hiç açılmaz sistem. Sıcaklık değerleri iyi 30 derece civarı işlemci ama sıkıntı ne bir türlü çözemedim. Birde sistem ilk açılışta power tuşuna basıyorum BIOS ekranı gelmeden bi reset atıyor öyle açılmaya devam ediyor sistem. Anakartta veya CPU da sıkıntı olabilir mi? İşin içinden çıkamadım anakartı da yeni aldım sıfır demişti arkadaş sorunsuz diye.

• MSI G33M
  • E7400 CPU
  • 3GB 800MHz RAM
  • 720GS Ekran kartı
  • 450W TXPSU 12V yerinde 300W yazıyor
  • 850 EVO SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…