Core 2 Duo E7500 ekran kartsız görüntü verir mi?

Lutryel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : İ5 14400F - RAM : 16GB 3200 MHz DDR4 - SSD : Lexar 500 gb m2 + İntensso 120 gb ssd - Anakart: H610m - Ekran Kartı : Nvıdıa GeForce RTX 4060 - İşletim Sistemi : Windows 11 Pro - Telefon : Samsung Galaxy A34 5G - Kulaklık : Rampage K3 Klavye : Redragon Dark Avanger K569RGB Mouse : Xaser ms960 Monitör : Msi G244F 170 Hz Yan Monitör: Hp Pavilion v1907w
Selam. Öncelikle bir bilgisayar var elimde açmaya üşendim evde 3'lü priz yok açamıyorum. Ben bunu açabilir miyim? Ekran kartı yok. Ekran kartı almam lazım mı? 2-3 iş için kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartta var açtık görüntü vermedi acaba bilgisayarda bir sorun olabilir mi?

Korkuyorum bir sorun var mı diye biraz araştıracağım

Anakartta var açtık görüntü vermedi acaba bilgisayarda bir sorun olabilir mi?

Korkuyorum bir sorun var mı diye biraz araştıracağım
Benim eski Gigabyte G31 anakart'ta da onboard görüntü çıkışı vardı ancak çalışmıyordu bir türlü. Bu tür eski sistemlere gt 210, 8400 gs, 7300 gs tarzı görüntü ala bilmek için ekran kartı takılması lazım

Intel G31 yonga setine sahip bir anakartın varsa kuzey köprüsünün içerisindeki çip sayesinde görüntü alabilirsin. G31 anakartlar amacı sırf görüntü vermek olan bir birim barındırıyor, ilginç. Normalde görüntü alabilmen lazımdı, sorun başka yerde olmalı.

Son düzenleme:
Biraz araştırdım zaten biliyordum ama dahili grafik birimi yok büyük ihtimal ondan dır ama bende AMD Athlon X2 220 var ekran kartsız o görüntü veriyor bu da verir diye düşündüm ama... Vermedi.

Benim eski Gigabyte G31 anakartta da onboard görüntü çıkışı vardı ancak çalışmıyordu bir türlü. Bu tür eski sistemlere GT 210, 8400 GS, 7300 GS tarzı görüntü alabilmek için ekran kartı takılması lazım.

Konu dışı olacak ama GT 210 ve 7300 GS yerine bence HD 3850 olabilirdi diye düşünüyorum tavsiyenizde.
(Konu içi)@462488'nun dediği olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı