log Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 5 28 Ağustos 2014 #11 400tl'ye satılabilir diye düşünüyorum. İşlemci çok kötü değil sonuçta.
Zeki Mürmeyen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.134 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2014 #12 Peki sizce hangi sitelere ilan açmalıyım? Daha önce internetten hiç bir şey satmadım da
log Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 5 28 Ağustos 2014 #13 sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres sitesinde ve Sosyal İkinci El bölümünde konu açabilirsiniz. Ben daha önce 400tl'ye ekran kartsız bilgisayar satmıştım. O zamanlar değerliydi.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres sitesinde ve Sosyal İkinci El bölümünde konu açabilirsiniz. Ben daha önce 400tl'ye ekran kartsız bilgisayar satmıştım. O zamanlar değerliydi.
kagoska Kilopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2014 #14 300-400 arası rahatlıkla satabilirsin benim gibi antikacılar meraklıdır (iyi anlamda)
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2014 #15 Zeki Mürmeyen dedi: Hocam yeni sistemim var zaten yanlış anladınız [emoji1] Bu eski sistemi satmak istiyorum [emoji1] Genişletmek için tıkla... Affedersin yanlış anlamışım. Parçaları teker teker sat bence.
Zeki Mürmeyen dedi: Hocam yeni sistemim var zaten yanlış anladınız [emoji1] Bu eski sistemi satmak istiyorum [emoji1] Genişletmek için tıkla... Affedersin yanlış anlamışım. Parçaları teker teker sat bence.
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2014 #16 Taş çatlasın 400 tl oda alıcı çıkarsa. Ekran kartı falan eski.
Zeki Mürmeyen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.134 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2014 #17 Peki hadi diyelim şehir dışında alıcı çıktı, nasıl göndereceğim? Hadi adama yolladım ürünü ama adam parayı yollamadı. O zaman ne olacak?
Peki hadi diyelim şehir dışında alıcı çıktı, nasıl göndereceğim? Hadi adama yolladım ürünü ama adam parayı yollamadı. O zaman ne olacak?
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2014 #18 Zeki Mürmeyen dedi: Peki hadi diyelim şehir dışında alıcı çıktı, nasıl göndereceğim? Hadi adama yolladım ürünü ama adam parayı yollamadı. O zaman ne olacak? Genişletmek için tıkla... Gitti gidiyor,Hepsi burada gibi sitelerden yollayabilirsiniz. Zaten kredi kartı alımları ile yapılır. Kargo parası ya o verir yada siz onu siz karar verin. Devir değişti elden verme alışverişleri kalktı artık
Zeki Mürmeyen dedi: Peki hadi diyelim şehir dışında alıcı çıktı, nasıl göndereceğim? Hadi adama yolladım ürünü ama adam parayı yollamadı. O zaman ne olacak? Genişletmek için tıkla... Gitti gidiyor,Hepsi burada gibi sitelerden yollayabilirsiniz. Zaten kredi kartı alımları ile yapılır. Kargo parası ya o verir yada siz onu siz karar verin. Devir değişti elden verme alışverişleri kalktı artık