Core 2 Duo E7500 sisteme 9600GT 512 MB 256 bıt ekran kartı alınır mı?

Prsdk

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda ekran kartı yok ve bütcemde az sizce alınır mı? 3GB de RAM var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda ekran kartı yok ve bütcemde az sizce alınır mı? 3GB de RAM var.

Yani şimdi kalkıp Valorant oynayacağım onun için alacağım dersen hayal kırıklıgına ugrarsın fıyatı ve ne ıcın kullanacagını belırtırsen daha ıyı olur.

200TL'ye ondan daha güçlü bir kart alacağınızı zannetmiyorum. Alabilirsiniz fakat Valorant gibi DX11 destekli oyunları oynayamazsınız çünkü kartın DX11 desteği olmayacak. Çeşitli OpenGL versiyonları isteyen oyunları oynayamayacaksınız. 200 Liraya da daha iyisini alamazsınız muhtemelen. Yani en azından açabildiği oyunlarda yeterli performans verir o sistemle.

@Yiğitt35 @N0rvecli bir sorumdaha var işlemci çok ısınıyor termal macun yok Chrome giriyorum 85 90 derece arası macunu yenilesem sıcaklık ne kadar azalır

Eğer fan doğru oturmuşsa macunun etkisi çok olur. Ben i5 560M'li bilgisayarda macun değişimi yaptığımda 25 dereceden fazla düşüş yaşadım.

200TL'ye ondan daha güçlü bir kart alacağınızı zannetmiyorum. Alabilirsiniz fakat Valorant gibi DX11 destekli oyunları oynayamazsınız çünkü kartın DX11 desteği olmayacak. Çeşitli OpenGL versiyonları isteyen oyunları oynayamayacaksınız. 200 Liraya da daha iyisini alamazsınız muhtemelen. Yani en azından açabildiği oyunlarda yeterli performans verir o sistemle.

Roblox açar mı?

@Yiğitt35 @N0rvecli bir sorumdaha var işlemci çok ısınıyor termal macun yok Chrome giriyorum 85 90 derece arası macunu yenilesem sıcaklık ne kadar azalır.

Macun eskı de olsa yenı de olsa o sıcaklık normal degıl kasa kapagı kapalı ıse açık tut sogutucu oturmuş mu kontrol et ayrıca kartı alırken test iste.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı