Çözüldü Core 2 Duo E7600 sistemde Robin Hood donma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pesofcoys

Kilopat
Yer
TRabzon61
Daha fazla  
Meslek
Fen ve Teknoloji Öğretmeni
Steam'den Robin Hood strateji oyununu aldım oyun içinde mütiş donuyor. Uyumluluk yapmaya çalıştım gene düzelmedi. Yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

İşletim sistemi: windows 8.1 update 3 x64
İşlemci:E7600 core 2 duo
Ram: 3gb ddr2
Ekran kartı: Asus Engtx560 oc

Fraps ile Fps ölçtüm 3 fps çıkıyor değişmiyor.

@MF , @Recep Baltaş , @SypeR

Son düzenleme:
Konuyla alakalı Steam Community forumlarına bakmanı tavsiye ederim. Benzer sorunu yaşayan başka oyuncular olabilir. Eğer çözümü bulamazsan, Steam'e Türkçe olarak da yardım mesaja atabiliyorsun.

Konuyla alakalı Steam Community forumlarına bakmanı tavsiye ederim. Benzer sorunu yaşayan başka oyuncular olabilir. Eğer çözümü bulamazsan, Steam'e Türkçe olarak da yardım mesaja atabiliyorsun.

Steam da ki bütün sorun yaşayanların açtığı konulara ve yöntemlerine baktım çözüm yok.
Dediğiniz gibi türkçe mesaj atılabiliyor ise bunu yapacağım. Araştırmaya devam...

Ekleme: Size zahmet oyun hakkında şikayetimi nasıl nereye yapmalıyım biraz ingilizcem kıt. :) Ufak bir rehber gibi gösterirseniz sevinirim.

Evet eski oyunların uyumsuzluk sorunu çözümü @Recep Baltaş 'ın yazısından...

Ben bu problemi bu şekilde çözdüm. Eski oyunlara müptela olan ancak uyumsuzluk sorunu çeken arkadaşlara öneririm.
Basamakları harfiyen uygulayın.
Çözüm: https://www.technopat.net/2013/05/16/windows-8-icin-ucretsiz-windows-xp-modu/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı