Core 2 Duo E8300 Overclock Yapamamak

arda511

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, eski sistemimde bu işlemciyi kullanıyorum. İşlemci normalde 2.83 GHz hızında çalışıyor. Normal sistem çalışırken bir sorun yaratmıyor fakat GTA 5 ve yeni nesil oyunlara girdiğimde kullanım %99'a çıkıyor. Bunu azaltmak için küçük bir O.C. yapacağım 2.83'ten 3.00 veya sorun çekmezsem 3.15 gibi bir değere çıkaracağım. Fakat BIOS'a girdiğimde O.C yapılan M.I.T menüsü benim BIOS'umda yok. Anakartım eski olduğu için olabilir diyeceğim fakat eskiden nası bu işlemciyi O.C ediyorlardı. Benim anakartımda mı yok yoksa bir ayar mı yapmak gerekiyor.

Peki voltaj arttırmadan sadece 2.83'ten 3.00 GHz çıkartabilir miyim? Hiç mümkün değil mi?

Arkadaşlar size bir sorum olcak o işlemciden bendede var anakartımın bios menüsünde M.I.T bölümü yer almakta ama uğraşıyorum overclock yapamıyorum yapsamda belli bir süre sonra açılışta kendini resetliyor ve M.I.T orjinal menüsüne dönüyor bios menüsündeki ayarlar nasıl olması lazım

M.I.T bölümündeki işlemcinin orjinal ayarı bu

Ama yapmak istediğim overclock ise aşağıdaki resimde ne yaptım ne ettiysem olmadı kendini resetliyor
bir türlü bu overclock yapamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…