Core 2 Duo E8400 Ekran Kartı Tavsiyesi

Enesxdd

Megapat
Arkadaşlar 1 gün önce ekran kartıma overclock yapmaya çalıştım ve yanlış giden bir şeyler sonucu ekran kartım yandı :( Yeni bir ekran kartı alacağım ancak bu ekran kartı bana tüm Assasin's Creed serisini oynatabilmeli. Benim grafik açısından hiç sıkıntım yok yani 1024x768 çözünürlüğünde en düşük ayarlarda bile oynayabilirim. Ancak halihazırda benimde bir takıntım var. Takıntım ise oyunun akıcı olması yani ben 30 FPS altına düşmesini kesinlikle istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Not: Arkadaşlar eğer Assasin's Creed Syndicate gibi oyunlar için daha yüksek ram değerleri gerekiyorsa belirtirseniz sevinirim, onuda ilave ederim.

İşlemcim: İntel Core 2 Duo E8400
RAM: 4 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sisteme GTX 750Ti düşünmüştüm ancak işlemci ve ekran kartının arasındaki darboğaz olayını çok bilmediğim için karar veremedim. R7 240'mı daha performanslıdır yoksa GTX 750Ti'mi daha performanslıdır oyunlarda?

Teşekkürler ancak ben dediğim gibi tüm Assasin's Creed serisini oynamak istiyorum R7 240 bu oyunlar için yeterlimidir? Birde darboğaz yaşamamam için hangi işlemciyi önerirsiniz?

Teşekkürler ancak ben dediğim gibi tüm Assasin's Creed serisini oynamak istiyorum R7 240 bu oyunlar için yeterlimidir? Birde darboğaz yaşamamam için hangi işlemciyi önerirsiniz?
R7 240 ile AC serisini oynayamazsınız. GTX 750Ti için minimum, Q6600 almanız gerekmektedir.

Peki hocam ben Q6600 alsam şuan kullandığım anakarta uyarmı? Model marka bilmiyorum ancak E8400 ile aynı soketmi çipmi ismini bilmiyorum ama uyarmı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı