Core 2 Duo E8400 ML2'den Mavericks'e gecememek

maverick_ozel

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Sosyala yeni kayıt oldum ama technopat benim için youtubeumun can damarı velhasıl ordan(Recep Bey ile) gelen ateşle sistemime ml2 yi kurdum bugün itibarı ile.Güzelde calısıyor gibi; bazen ilk seferde acılmıyor ama acılırsa oldukca stabil.
Ancak 2 sebepten dolayı maverickse gecmem gerektigini anladım.ilk sorunda gerekiyor galiba dedim ikincide kesinleşti.

1.app store kimligimi görmüyor. Aygıtınız veya bilgisayarınız doğrulanamadı. Yardım için destek bölümü ile temasa geçin. hatasını veriyor.Galiba bunun çözümü var ancak mac kullanmayı bilmedigimden forumlardan pek başarılı olamadım.Çözülür gibi…

2.Garageband OS X 10.8.5 de kurulmuyor.10.9 üstü diyor ki bu mavericks oluyor galiba.

Şimdi maverickse geçicegim ancak Recep beyin paylaştıgı dosyalar winrar 5.0 ile acılan dosyalar ve bunları ne yaptım ne ettim acamadım.(Unrarx unzip koyun resmi olan bişi vardı velhasıl bayagı bir program denedim)
Winrar mac osx için var gözüküyor ama indirince .tar olarak acılıyo ve içerisinde
acknow.txt default.sfx licence.txt order.htm rar rar.txt rarfiles.lst readme.txt unrar whatsnew.txt rar.zip dosyaları var. egerki rar yada unrara basılırsa bunlar unix dosyasıymıs komut satırı acılıyor ve oraya bişi yazılamıyor komutu başlatıp bitiriyor acılır acılmaz.

Kısacası ben ML2 üzerinden nasıl Maverickse geçecegim? Okadar ugraştım ML2 dende vazgecemiyorum tekrar windows vs gibi.Egerki oluru yoksa bana apple kimlik konusunda da yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Sistem:
  • Core2duo e8400 3.06
  • NVIDIA GeForce GTS 450
  • 3gbyte ddr2
  • Gigabyte p35 ds3

Son düzenleyen: Moderatör:
yok bende temiz kurulum yapacagım zaten ama ml2 kullanıyorum hali hazırda ve usb hazırlayamıyorum? Daha en baştan rarları acamadım.

Kimlik olayı ise bir hata durumu bu mesala itunesda sıkıntı yok.Yani ben kimligimi dogruladım ancak appstore; bilgisayar veya kimlik dogrulanamadı diyor.Ethernetle alakalı deniliyor genelde ancak kodlar vsler ile çözüm gösteriyorlar.Daha dogrusu bilen adama anlatıyorlar...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı