Ferhatcan Özcan Megapat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2017 #1 Sadece internette dolaşmak için topluyorum. Kasa elimde mevcut. Yanlışlık veya eksik var mı ? Ve ileride nasıl bir ekran kartı takabilirim? Dosya Ekleri sistem.png 49,8 KB · Görüntüleme: 130
Sadece internette dolaşmak için topluyorum. Kasa elimde mevcut. Yanlışlık veya eksik var mı ? Ve ileride nasıl bir ekran kartı takabilirim?
BayramS Megapat Katılım 20 Şubat 2017 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2017 #2 Bence laptop almak daha mantıklı. Ferhatcan Özcan dedi: Sadece internette dolaşmak için topluyorum. Kasa elimde mevcut. Yanlışlık veya eksik var mı ? Ve ileride nasıl bir ekran kartı takabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence laptop almak daha mantıklı.
Bence laptop almak daha mantıklı. Ferhatcan Özcan dedi: Sadece internette dolaşmak için topluyorum. Kasa elimde mevcut. Yanlışlık veya eksik var mı ? Ve ileride nasıl bir ekran kartı takabilirim? Genişletmek için tıkla... Bence laptop almak daha mantıklı.