Core 2 Duo + GT 710 sistem toplanır mı?

Bütçe
Max 2000

390845

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bodrum
Arkadaşlar düşük bütçeli CS:GO için sistem toplayacağım. Core 2 Duo ve GT 710 ile düşük ayar CS:GO'da iyi performans alır mıyım? Veya düşük bütçeli PC önerir misiniz? Anakart - işlemci, işlemci - ekran kartı ya da anakart - ekran kartı uyumu hakkında hiçbir bilgim yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dört çekirdekli bir LGA775 Pin bir işlemci, anakart ve GTX 750 Ti alın bence. Kalan para ile eğer sadece CS:GO oynayacaksınız, bir SSD alır ve kasaya yatırım yaparsınız. 600 TL civarında bulabilme şansınız varsa GTX 1050 bile alabilirsiniz.

Ben sadece CS:GO Minecraft ve Valorant oynarım. Bana işlemci ve anakart modeli söyleyebilme şansınız var mı?

Ellerinize sağlık arkadaşlar bu sistem beni 2-3 sene idare etse yeter zaten. İyi günler.

Xeon 5450 çok ısınmıyor mu nasıl soğutacağuım.

Son düzenleme:
Ellerinize sağlık arkadaşlar bu sistem beni 2-3 sene idare etse yeter zaten. İyi günler.

Xeon 5450 çok ısınmıyor mu nasıl soğutacağuım.

Sanmıyorum o kadar ısınacağını, "Ayriyeten LGA 775 pin uyumlu bir işlemci soğutucu almayı unutmayın." demiştim. Kule tipi bir soğutucu bile işinizi görür.

Performansı konusunda bilgi sahibi olmak istiyorsanız, donanım arşivi zamanında 800 TL bandında bu sistemin aynısını toplamıştı. Bununla ilgili bir videosu mevcut. 2000 TL, 270 Dolar civarına tekabül ediyor, bu fiyata bu videodan alıntı yaparak bir sistem önermek istemezdim ama dört yıl içerisinde paramızın ne kadar değer kaybettiğini göstermek adına güzel bir örnek olmuş oldu. Şaka gibi 2000 TL bandında LGA775 bir sistem önermek...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten üzücü. Avrupada çocuklar bile milletin bahçesini biçerek kazandığı paralarla bizimkilerden iyi bilgisayarlar toplayabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…