Gündelik kullanım için(Office, YouTube vs.) Bir laptop arıyorum. Masaüstü bilgisayarım olduğu için sadece yanımda taşıyabileceğim bir şey arıyorum. Maksimum bütçem 750 TL civarı ki bence Core 2 Duo için fazla bile. Önerebileceğiniz şu modele bakın dediğiniz bir şey var mı? Şimdilik gözüme eski MacBook ve Thinkpad cihazlar takılıyor.
Gündelik kullanım için(Office, YouTube vs.) Bir laptop arıyorum. Masaüstü bilgisayarım olduğu için sadece yanımda taşıyabileceğim bir şey arıyorum. Maksimum bütçem 750 TL civarı ki bence Core 2 Duo için fazla bile. Önerebileceğiniz şu modele bakın dediğiniz bir şey var mı? Şimdilik gözüme eski MacBook ve Thinkpad cihazlar takılıyor.
Zaten Windows 10 kurma saçmalığına pek düşmek istemiyorum birçoğu son 4 GB RAM destekliyor zaten. En fazla Windows 8.1 kurup akmayı düşünüyorum.
Thinkpad cihazların birçoğunda ekran kartı namına bir şey yok sanırsam. Ben en iyi GMA950 gördüm mesela T61 modelinde(birçoğunda aynı GPU var) acaba 720p video izleyebilir miyim tarayıcı üzerinde bu grafik birimiyle.