Core 2 Duo notebook yükseltilirse GTA IV tarzı oyun oynatır mı?

bec0

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, bir laptopum var. 4 GB RAM, 512 MB ekran kartı, Intel Core 2 Duo CPU 2.10 GHz. Ben bu bilgisayarı güçlendirerek (RAM takviyesi, SSD takviyesi vb.) GTA IV tarzı oyunları açabilme şansım var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
O PC'ye RAM ve SSD takviyesi boşuna olur. GTA 4'ü ise en düşük ayarlarda düşük FPS'de açabileceğini düşünüyorum. Ama zevk vereceğini sanmıyorum.

E4300 1,8 ghz işlemci gts250 512mb ekrankartı ile düşük ayarlarda oynuyordum ekran kartını belirtmemişsiniz.

Yüksek ihtimal çalıştırmaz.Ya da fazlasıyla takılır.

Sanmam, GTA 4 işlemciye ve ekran kartına yönelik bir oyun bu ikisi de değişemeyeceğine göre maalesef. Benim laptopta 8 GB RAM A8 7410 işlemci ve R5 330 kartı vardı oynatmıyordu yani zevk alamıyordum kasıyordu.

GT9600 1GB 256Bit
Core 2 duo E7300 2.66GHz
120GB SSD
4 GB Ram Bu sistem sadece gölgeler kapalı en yüksek ayarlar 40-60 fps arası alıyorum.
Ama laptoplarda genelde ekran kartları anakarta lehimli olduğu için değiştirilemiyor sanmıyorum açabileceğinizi.

GTA 4 konsol portlu bir oyun olduğu için AMD sistemlerde daha iyi çalışıyor.

Sağ olun! Dedikleriniz üzerinize bir tane laptop siparişi verdim birkaç güne gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…