Ekran kartını bilmemekle birlikte işlemciyi baz alarak kaldırmaz diyorum net bir şekilde. Minimum Core 2 Quad işlemci lazım bence 775 pin için (Xeon'lar hariç). Bu işlemci ile oyunu açsa bile kötü bir deneyim yaşarsanız zaten oyundan atmadan kendiniz alt+F4'ü çekersiniz
Kuzenim Intel Core 2 Duo GT430 ile Valorant oynamıştı. Bu forumda millet kötü işlemcileri kötü ekran kartları neden küçümsüyorlar anlamıyorum.
Ya 2 GB RAM Intel HD Graphics LoL akıcı bile oynatıyor. Acayip küçümsüyorsunuz.
Kuzenim Intel Core 2 Duo GT430 ile Valorant oynamıştı. Bu forumda millet kötü işlemcileri kötü ekran kartları neden küçümsüyorlar anlamıyorum.
Küçümsemek denmez, kullanıcının ne yaşayacağını söylüyoruz burada kafamızdan atmıyoruz bu yorumları yazarken zamanında 5-6 sene LGA 775 pin kullandım Pentium 4'ünden tut Xeon'una kadar. Ama C2D P8400 ile Valorant gibi bir oyunu akıcı oynayamacağından adım gibi eminim. Bence siz bizlere değil " o parayla bırak laptop almayı masaüstü PC topla ya da, büçte belirtmesine rağmen üstüne 150 daha koy şunu al diyenleri linçleyin. İyi günler.