Core 2 Duo P8700 GT 220M sisteme Windows 8.1 kurulur mu?

MuhammedA

Kilopat
Makaleler
6
Daha fazla  
SATA 2 Windows 10 kullanıyordum ama istediğim kadar hızlı değil ve bilgisayarın bataryası aşırı ısınıyordu. Bende zaten 3 yıl sonra desteği bitecektir diye düşünerek Windows 8.1'e geçtim. Sizce Windows 10'da kalmalı mıydım ya da ne yapmalıydım?
Not: Sistem geldiğinde Windows 7 yüklüydü.

İşlemci: Core 2 Duo P8700 2.53.
4 GB RAM.
GT 220M.

Son düzenleyen: Moderatör:
SATA 2 Windows 10 kullanıyordum ama istediğim kadar hızlı değil ve bilgisayarın bataryası aşırı ısınıyordu. Bende zaten 3 yıl sonra desteği bitecektir diye düşünerek Windows 8.1'e geçtim. Sizce Windows 10'da kalmalı mıydım ya da ne yapmalıydım?
Not: Sistem geldiğinde Windows 7 yüklüydü.

İşlemci: Core 2 Duo P8700 2.53.
4 GB RAM.
GT 220M.
Windows 8.1 kullanırsanız daha rahat edersiniz zaten. Daha iyi olmuş.

Windows 7'den devam edin işlemciniz üst seviye bir işlemci değil daha üst versiyonlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama 8.1 ve 7'nin kaynak kullanımı hemen hemen birbirine yakındır. Şu anda bir problem yaşamıyorsanız 8.1 kullanmaya devam edebilirsiniz.

Windows 8.1 Home 64 Bit rahatlıkla kurulabilir. Windows 10 ve Windows 7 işletim sistemlerinden çok daha seri çalışıyor. SSD olsa çok çok rahatlar. HDD ile dahi, Windows 8.1 çok iyi işler yapacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı