Core 2 Duo sistem güncelleme

biadsiz

Kilopat
Daha fazla  
Eski bilgisayarı yenilemeye karar verdim, işimi görse yeter. GTA 5 falan açayım arada oynarım yeter fazla bir şey beklemiyorum. Zaten o kadar da bütçe yok.
Öncelikle anakart Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details DDR2 bir anakart, RAM'ler zaten çöp illaki değişecek, işlemci Core 2 Duo(modeline bakamadım yarın yazarım ihtiyaç halinde). Şimdi sormak istediğim ikinci el ekran kartı alsam, aklımdaki model R7 240 veya 250 150-200 TL civarı, RAM'ı değiştirirsem darboğaz yapar mı işlemci? Sorun çıkarır mı? Çok para harcamak istemiyorum.

İşlemci modelini yazarsan iyi olur. 1333 Mhz RAM bulursan 2x2 GB alıp kullanabilirsin. İşlemcine göre ekran kartı tavsiye edebilirim. Şuan GTA 5'i açan en ucuz ekran kartı 250 TL. O yüzden kafadan 400 lirayı gözden çıkar. Ayrıca bunun PSU kısmı da var. Eğer alacağın ekran kartına yetmezse güç kaynağın, köfte kokusu alabilirsin bir anda. Başıma geldi ordan biliyorum..

Sent from my MI 5 using Technopat Sosyal mobile app

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı