Core 2 Duo Sistem

Mehmet Çakan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İntel Core 2 duo bilgisayarım var. windows 8.1 yükletmek istedim ama bilgisayarcı bana bilgisayarın yetmez dedi. Sizce pc taşır mı?

Özellikleri ;
3gb ram
intel core duo 2 işlemci
şu an win 7 yüklü 32 bit
Ati mobility radeon hd 4650

Son düzenleyen: Moderatör:
Core 2 Duo E6750 işlemcim ve 2 GB ramim var. Windows 8 hiç kasma yapmıyor. Hatta Windows 7'den daha iyi diyebilirim.

Yok öyle bir şey. Ben 2 GB RAM'li, 5 senelik anakart, X1550 Series ekran kartı(bu da 5 senelik) 6 yıllık HDD'ye 8.1 kurdum hiçbir problem yaşamadım. Tek yaşadığım sorun sürücülerdi. Onu da teker teker aramak zorunda kaldım ama değdi Ş

Peki çoğu kişi windows 8.1 in performansı iyi değil sadece dokunmatik cihazlar için yapılmış istedigin gibi oyun falan yükleyemezsin , windows 7 daha iyi falan diyor . Bu doğru mu?

Ayrıca benimki core 2 duo p7450 2 işlemci.

Yok öyle bir şey. 8.1, sürücülerin en güncel sürümünü kullanır. Ben XP kullanıyordum yakın zamanda. Birden 8.1'ê tertemiz formatla geçince, bir anda ışık hızında bir performans artışı gördüm. Düşün benim sistemi ve senin sistemine kurulduğu zaman ki artışı. Oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım. XP kullanırken GTA: Vice City'yi bile farklı crackle açmak zorunda kalmıştım. Aynı oyunun dosyalarına, crack yapmadan girdim ve oyunu sorunsuz oynadım. Bu 10 senelik bir oyunda böyle ise, diğer yeni çıkan oyunlarda ne sorun yaşarsın merak ediyorum. Zaten piyasaya çıkan oyunların çoğu artık 8.1 destekli çıkıyor. Çıkmayan oyunlarda da hiçbir sorun yaşamazsın emin ol

Peki ben şimdi 30 tl verip yükletsem değermi̇? Pahali mi sence?

Az önce şu özelliklerde bir bilgisayara Windows 8.1 yükledim:

İntel E5400 2.70GHZ 2MB Cache
Foxconn G31MXP
2GB DDR2 RaM
HD 4350 Ekran Kartı

Şu anda sistem çok stabil bir şekilde çalışıyor ve herhangi bir kasma kesinlikle söz konusu değil.

Peki bilgisayarciya mi götürdün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…