X xorto54 Picopat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #61 Kare Tilki dedi: Evet. Donanım değişikliklerini tara deyin bir de. Genişletmek için tıkla... Kendi drivirimi kurmuştum çalışmayınca şimdi yeniden silib HD5670i drivirini kurimmi. Kare Tilki dedi: Aklıma başka bir şeyde gelmedi ya. Çoğu şeyi denedik kartın girişimi bozuk acaba? Eğer daha fazla uğraşmak istemiyorsan Param Güvende ile aldığın için iade yapabilirsin. Başka birisi biliyorsa belki çözüm bulun Genişletmek için tıkla... Eyvallah adamsın günlerdir yardim ediyosun.
Kare Tilki dedi: Evet. Donanım değişikliklerini tara deyin bir de. Genişletmek için tıkla... Kendi drivirimi kurmuştum çalışmayınca şimdi yeniden silib HD5670i drivirini kurimmi. Kare Tilki dedi: Aklıma başka bir şeyde gelmedi ya. Çoğu şeyi denedik kartın girişimi bozuk acaba? Eğer daha fazla uğraşmak istemiyorsan Param Güvende ile aldığın için iade yapabilirsin. Başka birisi biliyorsa belki çözüm bulun Genişletmek için tıkla... Eyvallah adamsın günlerdir yardim ediyosun.
Kare Tilki Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.170 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #62 Forumda çok gördüm driveri silip indirmek ya da kartı çıkarıp geri takmak durumu düzeltebiliyor denemekten zarar gelmez. Biraz baktım ama çoğu konu driver ile çözülmüş ama sende kart hiç gözükmüyor. Forum içinde "yeni ekran kartı takınca görüntü gelmiyor" konularına bakabilirsin belki atladığımız bir şey vardır. Olmadı iade edin bunu alın bakımları yapılmış demiş ve biraz daha güçlü. https://shbd.io/s/lFVTsr0V Son düzenleme: 9 Mayıs 2024
Forumda çok gördüm driveri silip indirmek ya da kartı çıkarıp geri takmak durumu düzeltebiliyor denemekten zarar gelmez. Biraz baktım ama çoğu konu driver ile çözülmüş ama sende kart hiç gözükmüyor. Forum içinde "yeni ekran kartı takınca görüntü gelmiyor" konularına bakabilirsin belki atladığımız bir şey vardır. Olmadı iade edin bunu alın bakımları yapılmış demiş ve biraz daha güçlü. https://shbd.io/s/lFVTsr0V