Eski bilgisayarım core 2 duo E7500 2.93ghz, 4gb ddr2 666mhz ram, gts 250 512mb 256bit ekran kartı. Ve dandik 80gb hdd. Ben bu sistem ile cs go karışık ayarlarda 60-120 fps arası alıyorum çok çok nadir 45 fps lere düşüyor. Lol fullde acıyorum. Tavsiyem ikinci el bir kart alman. Gtx460 vs ucuz yollu bir şey bul yeter de artar.
Size bu aşamalardan geçmiş bir kardeşiniz olarak şöyle söyleyeyim. O sisteme ekran kartı hiç bir halta yaramaz. Ya o bilgisayarı yenile yada otur o sistemle biraderim. Boşuna para verme yani.
Size bu aşamalardan geçmiş bir kardeşiniz olarak şöyle söyleyeyim. O sisteme ekran kartı hiç bir halta yaramaz. Ya o bilgisayarı yenile yada otur o sistemle biraderim. Boşuna para verme yani.
kardeş 2 kanal var ram için 2gb 2gb tak max 4gb destekliyor ve ddr2 olucak 800mhz sonra işlemci olarak intel core 2 quad q6600 işlemciyi tak quad serisinden anakartın bu işlemciyi destekliyor hepsine baktım sonra güç kaynağı kaç w söyle ve o ekran kartı o fiyatlar arasındaki en iyi ekran kartı ama o nun sıfırna vericeğin para ile sahibinden bakarsan ortalama 200tl arasında hd6870 bile bulabilirsin hd 6850 flaan bu yazdıklarımı sahibindenden ucuz fiyatlara bulursun işlemciyi 70tl satan vardı ramlar 50-60 tl arası değişiyor toplam olarak ramler yani tanesi değil ve ekran kartı fiyatına göre değişir. sonra seni azda olsa idare eder yani 3-2 yıl ama 1-2 yıl sonra 720p de falan oynarsın yada 800x600 ama iyibir sistem olur merak etme
kardeş benim yazdığımı okumadın galiba ben sistemini en son desteklediği şeylere dizdim anakartın baenim yazdığım sistem ile rahat 1-2 yıl gider arkadaş tabi 1024x720p ile tabi hd 6850 ile 2.el alırsa tabi gta 5 medium-high arasında yazdığım sistemle 30-40fps arası alır