kardeş benim yazdığımı okumadın galiba ben sistemini en son desteklediği şeylere dizdim anakartın baenim yazdığım sistem ile rahat 1-2 yıl gider arkadaş tabi 1024x720p ile tabi hd 6850 ile 2.el alırsa tabi gta 5 medium-high arasında yazdığım sistemle 30-40fps arası alır
En son desteklediği şey ne biraderim ya. Ya kardeşim sen beni dinle o bilgisayara takviye yapma. Emin ol alacağın performans çok fazla değişmez. GTA5'i 720p'de gta sa gibi oynarsın.
En son desteklediği şey ne biraderim ya. Ya kardeşim sen beni dinle o bilgisayara takviye yapma. Emin ol alacağın performans çok fazla değişmez. GTA5'i 720p'de gta sa gibi oynarsın.
? kardeş pc den bi gıdım anlamıyorsan ? bana kafa tutma derim özellikle q6600 küçüge alma biliyorum eski birşelmci ama f/p dır. ve son olarak max 4gb ddr2 ram destekliyor tabi anlamıyorsan benim yazdıklarımdan yapacak birşey yok.
? kardeş pc den bi gıdım anlamıyorsan ? bana kafa tutma derim özellikle q6600 küçüge alma biliyorum eski birşelmci ama f/p dır. ve son olarak max 4gb ddr2 ram destekliyor tabi anlamıyorsan benim yazdıklarımdan yapacak birşey yok.
terbiyesizliğin lüzümü yok ? lütfen sözlerinize dikkat ediniz yoska ban yolunu yollarsınız benim dediklerimden birgıdım anlamayacak kadar qu suz biriyseniz yapacak birşey yok lütfen üslubunuza dikkat ediniz yoksa adminlrle uğraşlırsınız.