Core 2 Duo sisteme ekran kartı

En son desteklediği şey ne biraderim ya. Ya kardeşim sen beni dinle o bilgisayara takviye yapma. Emin ol alacağın performans çok fazla değişmez. GTA5'i 720p'de gta sa gibi oynarsın.

En son desteklediği şey ne biraderim ya. Ya kardeşim sen beni dinle o bilgisayara takviye yapma. Emin ol alacağın performans çok fazla değişmez. GTA5'i 720p'de gta sa gibi oynarsın.
? kardeş pc den bi gıdım anlamıyorsan ? bana kafa tutma derim özellikle q6600 küçüge alma biliyorum eski birşelmci ama f/p dır. ve son olarak max 4gb ddr2 ram destekliyor tabi anlamıyorsan benim yazdıklarımdan yapacak birşey yok.

Beyler az önce aldım kartı taktım LOL de very lowda 40 60 fps arası alıyordum şuan very highda 80 90 fps yani baya arttı bakalım CS GO
iniyor şuan

Güncel oyunları oynamak istiyorsan anakartın destekliyorsa iyi bir Quad işlemci 8GB ram al. Bütçe varsa GTX 750 Ti alırsan seni bir süre götürür.

O değilde benim en kısa zamanda harddisk almam gerekecek C 50GB
D 100

Bana bak çocuk. Yaşın kadar bilgisayar toplamışlığım var benim bir halt bilmiyorsun gelmiş burda kafa tutuyorsun bana. Yürü git ashabımı bozma benim.

Bana bak çocuk. Yaşın kadar bilgisayar toplamışlığım var benim bir halt bilmiyorsun gelmiş burda kafa tutuyorsun bana. Yürü git ashabımı bozma benim.
terbiyesizliğin lüzümü yok ? lütfen sözlerinize dikkat ediniz yoska ban yolunu yollarsınız benim dediklerimden birgıdım anlamayacak kadar qu suz biriyseniz yapacak birşey yok lütfen üslubunuza dikkat ediniz yoksa adminlrle uğraşlırsınız.

Q6700 nasıldır HD7850 ile gta5 oynatır mı ?[/QUOTE
anakartınız q6600 kadar destek veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…