Core 2 Duo sisteme Windows 10 sürücü güncelleme

uğurorhan

Femtopat
Daha fazla  
2007 yılında aldığım bilgisayara Windows 10 32 Bit kurdum. 3 GB RAM, Core 2 Duo. Hiçbir kasma yok fakat driver sorunu yaşıyorum. Windows bulmuyor, güncellemiyor. Paralı Driver Booster'lar uyumlu yazılımı buluyor, saçma fiyatlar. Windows 10 için uyumlu driver bulamıyorum.

2007 yılında aldığım bilgisayara Windows 10 32 Bit kurdum. 3 GB RAM, Core 2 Duo. Hiçbir kasma yok fakat driver sorunu yaşıyorum. Windows bulmuyor, güncellemiyor. Paralı Driver Booster'lar uyumlu yazılımı buluyor, saçma fiyatlar. Windows 10 için uyumlu driver bulamıyorum.
Önermem ama Driver Booster için lisans keyleri var Google da. Zamanında Google deki keyleri denerken etkinleştirmiştim Driver Booster'ı.

Kardeşim bence Windows 7'ye geri dön çünkü Windows 10 da sürücülerde sorun çıkabiliyor benim ekran kartım bayağı bir yavaşladı:(

Paralı Driver Booster'lar uyumlu yazılımı buluyor.
Bedavasını bile kullanmayın zaten. Anca uyumsuz sürücüler yükleyip sisteminizi çökertiyor. En iyisini notebook veya anakart üreticinizin web sayfasından bulabildiğiniz en güncel işletim sistemini destekleyen sürücüleri indirip kurmayı deneyin. Birçok eski işletim sistemleri için yazılmış sürücüler halen Windows 10'da sorunsuz çalışabiliyor. Bulamadıklarınızı da buraya konu açın, yardımcı oluruz :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı