olm bu hangi dil sana ait dimi bu pcMüq windows 12 bile kaldırır böyle kalsın
Kanka turkiyede yasamiyorum hic sorma ya sistemler hep ispanyolca pek anlasilmiyorMüq windows 12 bile kaldırır böyle kalsın
olm bu hangi dil sana ait dimi bu pc
Merhaba arkadaşlar 20 dolara aldığım bu sistemi nasıl Max seviyede parçalarla upgrade edebilirim? Yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2280879
Eki Görüntüle 2280880
Eki Görüntüle 2280881
Eki Görüntüle 2280884
Eki Görüntüle 2280885
Eki Görüntüle 2280886
aliexpreste Q9650 ye denk geldim ram ve ssd bulmam kolay peki ekran kartı olarak ne kullanabilirim? gt 730 4gb vardi mantikli bi secim olurmu?G31 kullanmıştım ama G41 anakartların RAM desteği 8 GB diye hatırlıyorum 8 GB yaparsan Windows 10'da kullanılır tabii SSD varsa çok daha iyi olur. İşlemci olarak Q9400 olabilir Q9650 en iyisi olur.
bilgisayar fiyatlari tr ile hemen hemen ayni sayilir ama ikinci el piyasasi cok ucuz simdilik nakit durumum pek iyi olmadigi icin bu sistemi degerlendireyim diye düşündüm kasa ekran kablolar komple 17 dolar civari tuttuHocam sana tavsiyem yani en mantıklısı buna yatıracağın paraya yeni bir sistem alman TR de yaşamıyorum demişsin yaşadığın yerdeki fiyatları hiç bilmiyorum ama muhtemelen yine daha karlı olur yeni kasa alman.
Çok bütçem yok diyorsan TR fiyatları ile birkaç ucuz kasa bulabilirim.
peki bi sorum daha olacakti ram olayini pek anlamıyorum sistemde görseldeki ram takılı uyumlu 2x4 rami nasil bulabilirim?GT 730 olur gibi ama oyun oynayacaksan biraz daha iyisini alabilirsin. GT 1030 olabilir. Oyuna göre değişir orta ya da yüksek ayarda götürür darboğaz olmadan ama normal kullanımda olur.
Yani kısacası NVIDIA bakıyorsan GT 1030 olabilir. Hatta bu kartın daha üstüne çıkmana gerek yok yeterli olur. Bütçe daha fazla çıkmıyorsa 730'un fiyatı uygunsa onu al.
Peki bir sorum daha olacakti RAM olayini pek anlamıyorum sistemde görseldeki RAM takılı uyumlu 2x4 RAM'i nasıl bulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.