T5750'den memnun degilim o yüzden işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum. Core 2 Duo T9500 takmak istiyorum ama gözle görülür bir fark olmasını umuyorum. Biraz kararsızım 2 işlemci de 2 çekirdekli çünkü.
T5750'den memnun degilim o yüzden işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum. Core 2 Duo T9500 takmak istiyorum ama gözle görülür bir fark olmasını umuyorum. Biraz kararsızım 2 işlemci de 2 çekirdekli çünkü.
Video izlerken sinir oluyorum pıt pıt ses yapıyor. Windows 10 kurdum meh çalışıyor. Minecraft oynarken verdiği performansı HD video izlerken veremiyor cihaz.
Hocam bende GM945 anakartlı bir laptop var. Onda 32 Bit Celeron m işlemci vardı rezalet bir şey T7200 taktım uçurum fark vardı. Bu anakart 965GM Intel kendi sitesinde maximum 4 GB RAM destekler diyor ama Reddit'te birçok kullanıcı 8 GB RAM takmıştı T9500 destekliyor yapan var. Galiba AliExpress'den getirteceğim işlemciyi şuan çok güçsüz.