Core 2 Duo T5750 işlemciyi T9500 ile değiştirmek çok fark yaratır mı?

Ahmet Aydar

Hectopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
T5750'den memnun degilim o yüzden işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum. Core 2 Duo T9500 takmak istiyorum ama gözle görülür bir fark olmasını umuyorum. Biraz kararsızım 2 işlemci de 2 çekirdekli çünkü.

Gözle görülür bir fark olur ama aman aman bir fark olmaz.

Çok bir şey beklemeyin ama T5750'ye göre fazlasıyla performans alırsınız.

Laptop olarak gösteriyor, BIOS sıkıntısı çekebilirsin. İnternette diğer insanlar böyle bir girişimde bulunmuşsa çalışıyor mu onu araştırın.

Laptop olarak gösteriyor, BIOS sıkıntısı çekebilirsin. İnternette diğer insanlar böyle bir girişimde bulunmuşsa çalışıyor mu onu araştırın.

Hocam bende GM945 anakartlı bir laptop var. Onda 32 Bit Celeron m işlemci vardı rezalet bir şey T7200 taktım uçurum fark vardı. Bu anakart 965GM Intel kendi sitesinde maximum 4 GB RAM destekler diyor ama Reddit'te birçok kullanıcı 8 GB RAM takmıştı T9500 destekliyor yapan var. Galiba AliExpress'den getirteceğim işlemciyi şuan çok güçsüz.

Eski t6500 işlemcimle full hd videolar kasarken yeni p8800 işlemcimle full hd videolar yağ gibi akıyor. Sizinki t serisi ama yine de iş görür bence.

Eski T6500 işlemcimle Full HD videolar kasarken yeni P8800 işlemcimle Full HD videolar yağ gibi akıyor. Sizinki t serisi ama yine de iş görür bence.

P serisi işlemcili bir SL510 Thinkpad alacaktım ama malzeme kalitesi çok dandik.

Evet serisi farklı oldugu için hata aldım. Modlu BIOS kullanarak çözdüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…