Core 2 Duo T5750 sisteme hangi işletim sistemi kurulmalı?

HarmedComrade

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba efendim, ben deniz HarmedComrade. Elimde bir adet dizüstü bilgisayar mevcut, şu anda da içinde Windows 7 Ultimate X64 SP1 bulunmakta. Fakat performans açısından durum vahim. Daha yüksek bir Windows sürümüne (Windows 10, Windows 8.1) yükseltmenin de yararlı olacağını sanmıyorum. Sizce hangi işletim sistemini kullanmalıyım? Linux tarafınada aşikarım, Linux distrolarındanda önerileriniz varsa belirtebilirsiniz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme SSD takıp Windows 7 ile devam etmelisiniz.

Teşekkürler, fakat elimdeki sisteme SSD takıp yükseltmeye değer bulmuyorum. Ana sistemim değil kendisi. İş yerinde, yatılı ziyaretlerde vb. kullandığım ya da dizi izlemek için kullandığım bir sistem. Başka bir öneriniz var mı acaba?

Teşekkürler, fakat elimdeki sisteme SSD takıp yükseltmeye değer bulmuyorum. Ana sistemim değil kendisi. İş yerinde, yatılı ziyaretlerde vb. kullandığım ya da dizi izlemek için kullandığım bir sistem. Başka bir öneriniz var mı acaba?
İşlemci çok eski olduğu için win 7 üstü sistemler çok yorar. Uygun fiyatlı bir ssd takviyesi dışında benim aklıma gelen başka fikir yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı