Core 2 Duo T6570 sisteme işletim sistemi önerisi

Hocam Linux da Spotify 20 dk de sadece açılış menüsüne giriyor kalanını sen hesapla.

Aynen hocam şu anda da öyle kullanıyorum 64 Bit uygulamalar çok lazım oluyor.
Linuxta Spotify 20 dkda acilis menusune giriyor derken ne demek istedin anlamadim. Hangi Linuxtan bahsediyorsun

Hocam 2015 LTSB kurdum ve şunu söyleyebilirimki Windows 8.1'in bile 100 HDD kullanımı yaptığı ve Linux Mint'in bile acayip yavaş çalıştığı bu sitemimde resmen bir Windows XP hızında çalışıyor gerçekten korkunç hızlı ve düşük RAM bellek düşük HDD ve düşük işlemci kullanıyor eski bilgisayarlar için ideal etkinleştirdim bu arada.

Linux'ta Spotify 20 dakikada acilis menusune giriyor derken ne demek istedin anlamadim. Hangi Linux'tan bahsediyorsun.

Linux Mint hocam Spotify'ın açılması 20dk ve sadece menü geliyor şarkı bile çok geç açılıyor bu sürüm Linux Windows 7 ve Windows XP'den bile hızlı bend
e.

Kurduysanız ve beğendiyseniz ne mutlu ama bir uygulama/oyun Net Framework 4.8 isterse kuramazsınız ve Adobe yüklemek isterseniz yükleyemessiniz onu da baştan söyleyeyim.

Kurduysanız ve beğendiyseniz ne mutlu ama bir uygulama/oyun .NET Framework 4.8 isterse kuramazsınız ve Adobe yüklemek isterseniz yükleyemessiniz onu da baştan söyleyeyim.

Hocam sistem zaten oyun açabilecek güçte değil.
Yine de düşündüğünüz için çok teşekkür ederim zaten oyun bilgisayarım var bunu sadece ders bilgisayarı olarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…