Ensar Samoglu Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 19 Yer Küçükçekmece, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2014 #1 İşlemci: İntel Core 2 Duo Ekran Kartı: Nvida GT240m RAM: 4 GB Sistemim bu arkadaşlar. Sizce windows 8'e geçsem azda olsa faydası olur mu? Biliyorum pc kötü ama bana yetiyor da artıyor. Dota, battfield 3 multi vb. çoğu oyunu oynuyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2014
İşlemci: İntel Core 2 Duo Ekran Kartı: Nvida GT240m RAM: 4 GB Sistemim bu arkadaşlar. Sizce windows 8'e geçsem azda olsa faydası olur mu? Biliyorum pc kötü ama bana yetiyor da artıyor. Dota, battfield 3 multi vb. çoğu oyunu oynuyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
Onur Özdemir Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 311 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2014 #2 Siz Windows 8 e geçin, o bilgisayar havaya uçacak.
Ensar Samoglu Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 19 Yer Küçükçekmece, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2014 #3 Onur Özdemir dedi: Siz Windows 8 e geçin, o bilgisayar havaya uçacak. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle ise en yakın zamanda geçeceğim sağol.
Onur Özdemir dedi: Siz Windows 8 e geçin, o bilgisayar havaya uçacak. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle ise en yakın zamanda geçeceğim sağol.