Core 2 Duo ve GT 1030 Performansı

daghansener1

Kilopat
Daha fazla  
Bende Intel Core 2 Duo işlemci var.
Şimdiki ekran kartımda GeForce 9500GT yeni bir ekran kartı alacağım. GT 1030 bu işlemciyle sorun çıkarır mı? Bir de 350W PSU alcam sıkıntı çıkar mı ? Çıkarsa nerede çıkar söylerseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 haftaya kadar alacağım da GT 1030, sorun yoksa.

Maalesef besleyeceğini hiç sanmıyorum. Çok eski bir islemci galiba. Git güzel bir işlemci al

Maalesef besleyeceğini hiç sanmıyorum. Çok eski bir islemci galiba. Git güzel bir işlemci al
Çok pahalı. Yani PUBG'de 720P'de 70 FPS veriyor. 50'ye falan düşse sıkıntı yok ama PC'nin yanması gibi bir yok değil mi?

O kadar düşük değildir ya. En düşük grafiklerde oynayacağım. Olmazsa 800x600'de bile oynarım.
Olur bence. Hatta grafikleri düşürmen daha kötü olur. Sen boşuna alma kardeşim. Ben de su an islemci anakart bakıyorum GT 1030 için.

Core 2 Quad Q9400 veya üstü bir işlemciye güncellersen sıkıntı çıkartmayacaktır. Ama Core 2 Duo E6600 ile pek bir şey yapamazsın. Darboğaz çok fazla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…