Core 2 Duo ve GT 1030 Performansı

Bende P5Q Pro anakart var. i5 işlemci bulurum bir tane 2.el ona bakarım ya da i3 yeterli olur mu? Kartı kesin alacağım ama kullanamayabilirim. Belki yeni işlemci alana kadar. Bir de 4 GB DDR2 RAM var. Yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende P5Q Pro anakart var. i5 işlemci bulurum bir tane 2.el ona bakarım ya da i3 yeterli olur mu? Kartı kesin alacağım ama kullanamayabilirim. Belki yeni işlemci alana kadar. Bir de 4 GB DDR2 RAM var. Yeterli midir?
Hayır tabii ki de dostum çok drop yersin. Bak benimde bütçem sıkıntılı 750TL'ye işlemci, anakart, ekran kartı diziyorum bir tane ikinci el i3 4160 buldum 250 TL. Sonra 1150pin anakart H81 200 TL. Bir de 350 TL GT 1030 çok iyi.

O sisteme yatırım yapma bence. PUBG için ölü. Benim yaptığımı yap kaymak gibi oynarsın.
Adamın bütçesi yoksa ne yapacak peki? Hem sen en baştan bir sistem diziyorsun, bu arada RAM'i unutmuşsun galiba. Ve eğer toplayacaksan DDR3 bir sisteme yatırım yapma. G4560+H110+1030 al.

Adamın bütçesi yoksa ne yapacak peki? Hem sen en baştan bir sistem diziyorsun, bu arada RAM'i unutmuşsun galiba. Ve eğer toplayacaksan DDR3 bir sisteme yatırım yapma. G4560+H110+1030 al.
İyi güzel diyorsun da 8 GB DDR4 RAM çok pahalı.
Ayrıca bende DDR3 RAM 8 var, sıkıntı yok. Ben tavsiye verdim

Q6600'ü çok abartmışsınız saçmalamayın arkadaşlar Q6600 Gt 1030'u hayli hayli yeter. Youtube'de bir videoda görmüstüm adam 1080p'de 50 60 fps alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…